мацка

Вера Брежнева е толкова голям професионалист, че прави чак такива неща. Mоре, плаж и невероятно момиче. Добре дошъл октомври и... майната ти! Искаме си лятото и Верчето!!!  
Представяме ви Екатерина Усманова... всъщност, тя сама ще се представи. За малко да забравим – фотограф: Владимир Dedal Ларионов.
Китайският супермодел Лю Уен е първата жена от тази част на света, участвала в шоутата на Victoria's Secret и през последните години е сред най-котираните имена в световния моден бизнес. Ние смятаме, че това е напълно заслужено и галерията,...
20-годишната Кендъл Дженър е най-прогесиращата красавица на световната модна сцена, като с над 66 милиона последователи в Instagram е в топ 10 на най-следваните хора в света. Ако вие все още не сте част от тези милиони, няма да е зле бързо да...
Евгения Кошкина е това момиче, което ще озари скучния делник. Специални благодарности на фотографа Родион Тюриков.
Тя призовава народа да гласува. Американския народ. Жалко, че не участва в изборите, тогава никой нямаше да се тревожи, че Тръмп има шанс да спечели.
Инеса Кшивецкая е световен шампион по художествена гимнастика и наша много любима жена. Ами тъй като вече знаете всичко за нея, просто вижте снимките. 
Решихме нагледно да ви покажем, че всяко момиче може да бъде загадка. Специално при тази мацка, те са цели 6 загадки. Намерете 6 разлики между двете снимки. Бонус: ако ви се струва, че на една от снимките Мария намига - това е 7-ма разлика. ***
След като вече ви показахме Елън Страстън: първият официален Playmate в света, днес решихме да си спомним прекрасната Мис Август 1957 година. Можем само да кажем, че идеалите за красива жена преди половин век си ги е бивало доста повече.
През март 28-годишната моделка Дрий Хемингуей стана първата "облечена" корица на Playboy. Но независимо дали е облечена или съблечена, внучката на Ърнест Хемингуей е наистина впечатляваща. Вижте я:
Груба и невъздържана - всички жени отричат, но искат да бъдат поне малко като нея. Всички мъже се плашат, но искат жените им да са поне малко като Анджелина. Разбира се, без наличието на Брад Пит.
Френската Камила Роу (то, не че има друга), е известен модел и начинаеща актриса. Чувствена и изящна. Наздраве. Компанията.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ