Ако поне малко или много приличате на нас, идеята да съхранявате виното си и да поддържате правилната му температура включва опаковането му в черна найлонова торбичка от магазина, докато не дойде време за пиене. Но експертите разчитат на нещо далеч по-надеждно. Нещо като този охладител за вино, който е най-съвременната версия на обикновения винен бар, в който хората съхраняват гроздовите си напитки.
Представяме си, че виното е одушевен предмет и сме сигурни, че дори и най-скъпият вид би се насладил да се настани в Sowine или модерната машина, която ще се погрижи за него по най-правилния начин. Но като натиснем "стопа" на въображението си, фактите около Sowine си остават голи.
Охладителят е разделен на две части, в които съвсем спокойно се поместват две стандартни бутилки. Всяка една зона има опция за индивидуален контрол на температурата, като предварително можете да програмирате настройките на охлаждане за бели и червени вина. Sowine ще изстуди неотвореното ви вино до идеалното състояние, но най-добрата функция на технологичната джаджа е автоматичният вакуум, който се образува в "клетката", когато поставите отворена бутилка. По този начин ароматът и вкусът на виното си остават запечатани в бутилката, като се избягва досадният момент с окисляването. До 10 дни можете да запазите виното си като излязло от току-що отворена бутилка.
Какво ли не правят хората за виното си, но по-странно е, че биха дали 400 долара, за да го съхранят както трябва. Ние се питаме, не може ли просто да изпиваме гроздовата течност на момента и да спестим тази сума за нова партида – с 400 долара бихме си направили мини изба.