Топ 3 дестинации за гмуркане

25.06.2018, 18:00

Лятото дойде, не се бавете с избора на дестинация

   
 
Топ 3 дестинации за гмуркане

Папуа Нова Гвинея 

Папуа Нова Гвинея със сигурност е едно от най-добрите места за гмуркане. Дестинацията включва дълбоки места за скокове, плитки рифове, красиви атоли и частни лагуни. За любителите на историята, мястото е отлично за подводно изследване на корабокрушения от времето на Втората световна война. 

 

Лагуната Бека, Фиджи

Фиджи е дестинация, която е известна със своите многобройни места за гмуркане. Най-известната обаче е лагуната Бека, която се намира на приблизително един час с лодка от главния остров Вити Леву. Тя се отличава с уникална подводна топография и многоцветни меки корали. Можете също така да поискате от вашия екскурзовод да ви отведе до скалите на Ниши и скалите на Цезар заради техните неповторими образувания и богат морски живот. 

 

Коста Рика

Ако сте уморени от нормалите дестинации за гмуркане и искате да се насладите на нещо наистина изискано, със сигурност ще открието това, за което жадувате, в разнообразния подводен свят на Коста Рика. Посетете Мурциелаго и островите на Каталинас, за да се насладите на стадата акули, многоцветните тропически риби и невероятни коралови рифове.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ