Съветите на един 70-годишен баща към неговият син в Twitter

07.08.2014, 18:20

Да разбереш света с хумор

   
 
Съветите на един 70-годишен баща към неговият син в Twitter

Джъстин Халперн е един щастлив човек, който може да се похвали със страхотен баща, научил го на много неща чрез остроумните му и дълбоки наблюдения над живота. Тези именно бащини напътствия служат като основа за профил в Twitter, който днес има над 3 милиона последователи, и за две книги, засягащи теми като израстването и любовните провали. За да почерпите от тази духовита бащина мъдрост ви предлагаме да разгледате някои от най-добрите мисловни образци.

1. Тази жена е секси, но ти не си на нивото ѝ? Сине, нека жените сами решават с кого ще спят и с кого не. Не им се натрапвай.

2. Прекалено много ги мислиш нещата, ето хапни си бекон. Не, от бекона няма да ти стане по-леко, просто изпържих прекалено много.

3. Сине, въобще не ме интересува какво може твоя мобилен телефон. Ти не си го изобретил, а си го купил - това го може всеки глупак.

4. Сега разбрах - щом пусна водата в кухнята, над теб в банята се изсипва врял душ. Не, не казвам, че повече няма да правя така, просто споменавам, че съм разбрал принципа.

5. Просто искам малко тишина... Това не означава, че не те обичам. Означава, просто, че в момента обичам тишината повече.

6. Може ли да поговорим по-късно, сега гледам новините. Господи, и туберколоза да имаш, за половин час нищо няма да се промени!

7. Не, аз не съм песимист. Във всеки момент светът се държи гадно с някого, затова си давам вид, че това не се случва. По-добре да бъда идиот, отколкото песимист.

8. Прекалено много драматизираш. Всичко, което имаш е един телевизор и надуваем матрак - не бих нарекал тези вещи "нещо за губене"...

9. Какъв натиск? Жени с екогато искаш, твоята сватба е просто още един ден от живота ми, когато няма да мога да нося къси гащета!

10. Не започвай да разказваш истории с израза "това е толкова смешно". Същото е като преди секс да заявиш "имам огромен член" - дори да е истина, звучи идиотски.

11. Не, не празнувам св. Валентин. Дори не знам кой е този човек, но силно се съмнявам, че е искал хората да се чивтосват в знак на почит към него.

12. Изнервен си? След 5 милиона години слънцето ще се взриви и тогава, това което си направил ще изгуби смисъл. Сега успокои ли се?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 07.08.2014 | 22:41
1 Браво,направо са гениални!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ