Страхотни неща, които звездните татковци казват за жените си като майки

10.05.2016, 17:30

Бащи за пример

   
 
Страхотни неща, които звездните татковци казват за жените си като майки

Не за първи път даваме за пример звездните татковци. Този път става дума за страхотните им изказвания по повод жените им като майки. 

Дейвид Бекъм

Дейвид и Виктория са заедно от около 17 години и имат четири деца. Ето какво споделя футболистът в Instagram: "Минаха 17 години, откакто създадохме семейство, а тези малките имат най-страхотната майка, която обичат толкова много..., а аз я обичам по много причини, но главната е, че ме дари с най-невероятните деца."

1703379

Принц Уилям

Принцът много се е променил, откакто е баща на две деца - Джордж и Шарлот. А за Кейт Мидълтън казва: "Катрин се справя отлично като майка. Много се гордея с нея."

1703375

Хю Джакман

Джакман и жена му са заедно от 20 години и е повече от видно, че той много я обича. Ето какво казва за Дебора-Лий Фърнс: "Тя е страхотна, а аз съм щастливец. Тя е мъдра, чудесна актриса, страхотна съпруга и майка. Умее всичко. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Всичко, което съм постигнал в кариерата и в живота е благодарение и на нея, защото сме правили всичко заедно."

1703374

Чанинг Тейтъм

Когато съпругата му Джена роди дъщеря им Евърли, актьорът не сдържа емоциите си: "Това беше лудост. Чувстваш се безпомощен. Мислим се за много големи и силни мъже, които могат да се правят с всяка ситуация, а в действителност жените са много по-силни, отколкото ние някога можем да бъдем. Има си причина тази работа да не е дадена на нас, еволюция или каквото е там. Моята жена е боец, тя направи всичко толкова естествено. Мъжът в тази ситуация е като мажоретка."

1703380

Аштън Къчър

Аштън и Мила Кунис имат дълга история. Той е мъжът, който тя е целунала за първи път. После се срещат с други хора, но пак са заедно и имат дъщеря. Актьорът казва за Мила: "Тя е най-добрата майка. Аз отивам на работа, прибирам се, а тя е чудесна и се държи сякаш всичко е било съвсем спокойно и наред с бебето."

1703381

Брад Пит

С толкова много деца Брад Пит и Анджелина Джоли наистина трябва да се подкрепят, за да успяват. Ето какво казва Брад: "Когато Анджи не е на работа и има свободен ден, първото нещо, което прави, след като се събуди, е да изведе децата. И това е най-важното нещо за деня. Няма значение колко е изморена, веднага прави план как да излезем заедно. И измисля най-невероятни забавления, винаги нови, винаги свежи."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ