Смразяващият хорър разказ на едно дете

28.10.2014, 19:17

За въображаемата Лиса и други персонажи

   
 
Смразяващият хорър разказ на едно дете

Няколко пъти вече ви показахме странно-плашещи детски рисунки и такива, които изглеждат неприлични, а са съвсем невинни. За да не ви дотегнем с прекалено много снимки, днес ще ви "зашлевим" с един детски хорър разказ. "Зашлевим" е точната дума, защото текстът, който ви предстои да прочетете, е преживян от едно момиченце, написан е от невинна детска ръчица, а за капак е илюстриран подобаващо със смущаващи картинки, така че цялостният ефект да е за зловещо преживяване, след което Сънчо дълго време няма да иска да идва.

А сега на вашето внимание РАЗКАЗ:

"Историята на Лиса" от Съни Шрайнър

1422882

Това е Лиса. Тя ми е приятелка. Мама и татко не могат да я видят, затова казват, че ми е въображаема приятелка. Лиса е добра приятелка.

1422879

Днес се опитах да засадя цвете в двора. Опитах се да го засяда до пясъчника, но Лиса каза, че там спи баща ѝ, така че го засадих на друго място.

1422881

Днес Лиса е с мен в училище. Доведох я, за да я покажа на г-жа Монро, но тя се ядоса, защото не може да вижда Лиса. Лиса се натъжи и скри гъбата за дъската.

1422884

Вчера беше празненството за рождения ми ден. Мама купи пица, но никой не дойде. Лиса каза, че хората идвали до вратата и после си тръгвали. Но всички са оставили подаръци. Получих 3 кукли Барби, обувки и 5 долара. С Лиса си играхме с куклите.

1422889

Днес г-жа Монро отсъства. Заместничката ѝ се казва г-жа Дигман. Тя е красива и добра и ни дава да ядем, след като си напишем съчиненията. Иска ми се г-жа Дигман да остане наша учителка.

1422891

Днес Джонатан Паркър ми открадна несесера. Г-жа Дигман не можа да го намери, затова го накара да ми даде неговите моливи. И Лиса дойде в училището, но г-жа Дигман не я вижда, но каза, че ми вярва, че е реална.

1422876

Вчера с Лиса излязохме на разходка докато Луната не се показа. Татко много се ядоса и каза, че Лиса е глупава и фалшива. Лиса се натъжи и изчезна. Днес не дойде в училище, а г-жа Дигман каза, че г-жа Монро повече няма да се върне.

1422886

Вчера татко цял ден беше на работа. Дори не се прибра за вечеря. Днес все още е на работа. Мама ми сложи пудинг за училище. Пудинг ми е любимото.

1422880

Лиса ми липсва. Татко е много зает в работата. И през уикенда не се прибра. Мама много му е ядосана. Ще напиша писмо на Лиса.

1422890

"Скъпа Лиса, липсваш ми. Моля те, върни се. Съжалявам, че татко беше зъл. Ти си ми най-добрата приятелка."

1422877

Вчера Лиса се върна. Извини се, че си е тръгнала, а аз ѝ казах, че татко няма да се прибере. Лиса каза, че г-жа Монро и татко спят, както спи баща ѝ. Надявам се скоро да се събудят.

----------

За да сме напълно откровени с вас, трябва да признаем, че малко преди да пуснем този текст, стигнахме до първоизточника или по-точно - до авторката му, която признава, че го е написала, когато е била на 19 години. Малко разочаровани от факта, че историята не е писана от малко, странно момиченце, трябва да признаем, че ефектът за леки тръпчици по гръбначния стълб се получи. Сигурни сме, че и при вас.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ