Родителите лъжат тъпо

08.01.2016, 10:15

И децата разбират все някога

   
 
Родителите лъжат тъпо

Поради незнайни причини много родители предпочитат да излъжат децата си пред това да им кажат истината. Но тези лъжи са нелепи и тъпи и дори децата често разбират, че родителите им се опитват да ги метнат. Вижте някои от най-смешните измишльотини на възрастните.

Кокосовите орехи са мечешки яйца.

Мама каза на мен и брат ми, че зад хладилника ни живее пингвин и ако държим вратата отворена много дълго, ще му вземем студеното и той ще се разгневи и ще ни ухапе.

Баща ми ми каза, че следите от масло по асфалта били от деца, прегазени, защото не са държали никого за ръка, докато са пресичали.

"Когато лъжеш, ушите ти стават червени." Затова покривах ушите си с ръце всеки път, когато казвах лъжа.

Баба ми казала на майка ми, че дясната гърда е за обикновено мляко, а лявата за шоколадово, та майка му вярвала в това до гимназията.

Ако в сладоледаджийския камион свири музика, значи сладоледът им е свършил.

Баща ми ми каза, че ако си глътна дъвката, акитата ми ще подскачат нагоре-надолу в тоалетната.

Майка ми ми каза, че когато има земетресение, това е защото нашата планета се бие с друга планета. Вярвах в това до втори клас.

Баща ми каза, че на Дядо Коледа му е писнало от мляко и бисквити, вместо това да оставям чипс и бира. Това продължи с години.

Казваха ми, че кока-колата била черна вода и нямало да ми хареса.

Дядо ми каза, че бутонът за рециклиране в самолета помага на машината да излети и ако не го натиснат достатъчно хора, самолетът може да се разбие.

Хората имат по 10 000 думи месечно. Ако си достигнеш лимита, не можеш да говориш до следващия месец. Всеки път, когато говорех много, баща ми казваше, че вече съм изразходил 9000 от думите си за месеца.

Майка ми каза, че кучето ще ѝ съобщи, ако се държа лошо. Доста дълго се опитвах да накарам кучето да ми проговори.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ