Робин Уилямс доказа, че бракът не е страшен

25.10.2011, 17:17

Браво!

   
 
Робин Уилямс доказа, че бракът не е страшен

За мъжете, които се женят повече от два пъти в живота си, обикновено хората казват, че настъпват мотиката прекалено често. Ние обаче не мислим така, защото смятаме, че мъжът трябва винаги да търси най-доброто, както за себе си, така и за близките си. Явно същото мисли и големият Робин Уилямс, защото в неделя се ожени за трети път.

Въпреки че актьорът е на сериозните 60 години, явно любовта отново му е дала кураж да сключи брак, от който толкова много българи се страхуват. Новата му съпруга се казва Сюзън Шнайдер, която е графичен дизайнер, а сред гостите на събитието са присъствали Стивън Спилбърг, Джордж Лукас, Били Кристъл и др.

Информираме ви за сватбата на Уилямс, не защото особено много се интересувате от нея. Или поне предполагаме, че не се интересувате. По-скоро ни се иска да обърнем внимание на факта, че Робин Уилямс, който в никакъв случай не прилича на комерсиалните си колеги комедианти, не се страхува от сватбата. А това е сериозно постижение, след като зад гърба си е имал вече два неуспешни брака.

Идеята е, че когато една връзка не е успешна, това не значи, че всяка следваща ще бъде с лош край. Много добре знаем как се чувстваме, когато сърцето ни е разбито, или сме приключили сериозна връзка. Колкото и да се правим на мъжкари, отвътре сме на парчета и прехвърляме в главата си минали моменти, като едновременно с това се чудим дали сме постъпили правилно и дали не сме казали нещо лошо.

Колкото и странно да звучи, човек обича по различен начин в различните си връзки. И ако една не се е получила, не означава автоматично, че и следващата ще е провал. Същото е и с брака. Ако вече сте се женил, но нещата не са се развили добре, не трябва да се отчайвате. Да, любовта свързва хората и никой не ги задължава да се женят. Някои двойки дори нарочно се противят пред брака, защото го считат за изкуствено доказателство за обичта помежду им. А всъщност в отрицанието им се крие страх от това, че не знаят какво ги очаква.

Бракът е отговорност, която е най-смислена и хубава, когато е споделена със сродна душа. Мислите, че на Робин Уилямс му е било лесно при двата развода ли? Едва ли. Но той е избрал да продължи напред и в неделя го доказа на всички с третия си брак. Съветваме ви и вие като големия комедиен актьор никога да не се отказвате да търсите най-доброто за себе си и за хората около вас. Само така ще изпитвате удовлетворение от живота си. А ако е споделен с любим човек, ще е още по-смислен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ