Рисковете на семейния живот

12.08.2011, 14:27

   
 
Рисковете на семейния живот

Мъже, искаме да ви предупредим: Да не помагате в домакинската работа е опасно, а да помагате е още по-опасно. Провокирани сме да задълбаем в тази тема, след като прочетохме една доста странна и любопитна новина.

Благодарение на колегите от iNews разбрахме, че жена в Египет подала молба за развод, след като съпругът ѝ сготвил. И то не е като човекът да е сготвил нещо, което не е годно за консумация, или пък да е сложил отрова в храната, че да се отърве от благоверната си, както сме чели и гледали в много книги и филми. Не! Мохамед просто решил да приготви вечерята за семейството. Ей така, от най-добри чувства го направил човекът. Все пак едва ли му е било до това, след като по професия е готвач в хотел в Кайро. Защото няма по-досадно нещо от това като се прибереш от работа вкъщи да трябва да правиш онова, което си правил цял ден. Като да сменяш тръби ако си водопроводчик, да правиш ремонт ако си строител, да седнеш да работиш на компютъра ако това си правил през деня в офиса, да поправяш колата си ако си автомонтьор и ли пък да правиш секс с жена си ако си гинеколог. Така де, идеята е ясна.

И след като мъжът приготвил вечерята, не става ясно каква точно е била тя, децата му много харесали ястието и го помолили той да готви вкъщи занапред. Жена му и майка на децата му, разбира се, се разсърдила и разгневила толкова много, че дори подала молба за развод.

Ненапразно постоянно повтаряме, че жените са непредвидими и не знаят какво искат. Когато не правиш нищо вкъщи ти се сърдят, защото не го правиш. Когато помогнеш и на практика свършиш някаква домакинска работа, те се сърдят, че си го направил по-добре от тях. Няма пълно щастие. Затова ако ще готвите, вземете мерки ястието да не става за консумация. Така тя няма да ви кара да готвите повече.

Също така ако ви накара да измиете банята, не ѝ противоречете! Кажете само: "Добре, мило!" и после я измийте така че тя да не ви занимава повече с това.

Когато ви накара да изперете или да прострете дрехите, така ги прострете, че като ги погледне да ѝ стане лошо.

Можем да продължаваме още дълго с тези "съвети", но в интерес на истината, в една връзка партньорите действат на принципа "Каквото повикало, такова се обадило", т.е. ако вие се държите по този начин с жената до вас, и тя ще се държи така с вас. Затова не се учудвайте следващия път, когато я питате дали е в настроение за палави изпълнения, а тя ви отговори с омразното "Ох, сега не мога. Боли ме главата." Банално, но вярно: търсете златната среда в отношенията с половинката си!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ