Признания от самотни татковци

21.06.2016, 09:45

Които ужасно много обичат децата си

   
 
Признания от самотни татковци

Да си родител е трудна работа, да си самотен родител е още по-трудно. За някои бащи обаче това е факт и всичко, което те правят с мисъл и обич за децата си, заслужава уважение. Вижте какво споделят някои от тях.

Жена ми изостави сина ни преди две години. Сега съм самотен баща, но не съжалявам за нищо. Благодарен съм ѝ, че си замина. Детето ни е страхотно и това е изцяло моя заслуга.

Знаете ли кое е най-трудното в това да си самотен баща? Да оправям косата на дъщеря си. Тя обича къдрици, плитки, момичешки работи, а аз не мога да ги правя добре. Но ще се опитвам, стига това да я прави щастлива.

Аз съм самотен баща и нямам идея как да науча дъщерите си да се гримират. Но пък ако някой се присмее на клоунските им лица, съм ги научил как да му забият едно кроше.

Дъщеря ми дойде да се гушне при мен към 4 ч. сутринта и сега се опитвам да спя с коленете ѝ в гърба ми и ръцете ѝ около врата ми. Дали ще се опитам да променя това - за нищо на света.

1731502

Аз съм самотен баща, който отглежда дете, което не е мое.

Трудно е да си самотен баща. Бившата ми ходи по барове с приятелки, а аз работя по повече от 12 часа, трябва да взимам децата от училище, но пак знам, че аз съм късметлията.

Дъщеря ми искаше да излезем да ядем навън и аз какво да направя - превърнах дневната в ресторант. Като истински самотен баща.

Аз съм самотен баща и правя всичко, което мога, за да гледам сина си. Днес беше първият му ден в предучилищната и го оставих там с чисти дрехи.

Синът ми има мозаицизъм, което е форма на аутизъм. Гледам го сам, след като жена ми ни напусна. Не беше достатъчно зряла да приеме колко специален е той.

Всеки първи петък от месеца водя дъщеря си на спа. Като самотен родител трябва да играя ролята и на майката, и на бащата, но живея за моментите, които прекарваме заедно.

Да съм самотен баща на малко момиче тотално ме промени, вече не съм гадняр, сега всеки ден се чудя как да я направя щастлива.

Не съм голям сладкар, но като за самотен баща май се справих добре с тортата.

1731503

Днес дъщеря ми ми каза, че съм най-добрият ѝ приятел. Като самотен баща май добре съм си свършил работата.

Горд съм, че след месеци на гладуване, за да осигуря прехраната на детето си, вече си намерих работа. Самотен баща съм, но вече всичко ще е наред за дъщеря ми.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ