Най-странните семейни двойки, които можете да срещнете

09.12.2014, 19:19

Любовта определено е сляпа

   
 
Най-странните семейни двойки, които можете да срещнете

Любовта няма граници! Това е доказвано многократно. Само че в случаите тук нещата не стоят по нормалния начин. Любовта е най-чистото чувство между хората, но когато са замесени животни и неодушевени предмети, нещата се променят на 180 градуса. А ако се жениш за коза или крава, нещата отиват на зле. Хора, обичайте се, но помежду си!

1. Мъж и крава

1448984

Младоженецът Алит е от Бали, а неговата булка е крава. Според него любимата му е флиртувала безсрамно с него на едно оризище, където са се срещнали за първи път. След като решил да се ожени за кравата, в деня преди церемонията тя е открита мъртва на плажа на острова. Разстроен от новината, той припаднал.

2. Малко момиченце и куче

1448983

Тази двойка се състои от деветгодишното момиче Карнамони Хандса и кучето Бакчан. Те сключват брак през 2003 г. След този меко казано странен факт историята се раздухва от медиите. Критиките от Западния свят са изключително тежки. Според момиченцето пък, кучето ѝ е приятел и го обича, като сватбата им не пречи на никого, а само изразява техните чувства.

3. Жена и делфин

1448979

Булката Шарън Тендлър споделя за своята връзка: "Тази връзка не е извратена. Обичам своя делфин! Той е любовта на живота ми!"

В продължение на 15 години жената посещава морското шоу, в което участва нейният любим Синди. През 2005 г. те сключват съюз, но година по-късно Тендлър умира от болест, която няма връзка с водния бозайник. 

4. Суданец и коза

1448978

Тази двойка е консумирала любовта си преди брака. По време на любовния им акт съседи на Чарлс Томб ги виждат и веднага съобщават в полицията. Той е задължен да заплати глоба от 50 долара, след което е задължен да се ожени за козата Роуз. Около година по-късно животното умира. Твърденията, че за това е виновен нейният мъж не са доказани.

5. Ричард Торес и дървото

1448977

Перуанецът Ричард Торес е заклет активист, който се бори за правата на горите и за тяхното запазване. В резултат на това се жени за дърво. Според очевидци на сватбата, церемонията е била много вълнуваща, като накрая всичко е завършило с целувка по кората на дървото.

6. Тайванка се жени за... себе си

1448981

В Тайван популярността да се жениш сам за себе си добива големи размери. Асексуализмът е последният писък на местната мода през 2014 г. Примерът за това е 30-годишната Чен Уей-Юи, която се ожени за себе си.

7. Лий-Джин Гу и неговата възглавница

1448976

"Той е напълно обсебен от нея и я носи навсякъде с него", твърдят негови близки. Без да можем да ви дадем смислено обяснение, само ще кажем, че сватбата между тях е факт!

8. Карл Лагерфелд и котката му

1448982

Директорът на Шанел обожава своята котка Чупет. Никога не е предполагал, че ще се влюби в котка, като през 2013 г. заявява, че ако не е било незаконно, двамата ще сключат съюз помежду си.

9. Адриана и Леандро

1448973

Двамата имат над 10 години щастлив брак и дъщеря на шест години. Всичко е нормално, докато един ден не разбират, че са брат и сестра. Търсейки свои изгубени роднини, изведнъж се оказва, че Адриана и Леандро от едни и същи биологични родители, които са ги изоставили. Въпреки меко казано странната случка, двамата решават, че ще запазят щастието на своето семейство.

10. Лорън Аткинс и картонената ѝ любов

1448980

Момичето е лудо влюбено в Робърт Патинсън. Тъй като не може да се омъжи за него, намира негова картонена фигура, за която се венчава. Сватбата се състои в Лас Вегас, има над 50 гости и огромна торта...

11. Хелън Шабангу и малкият Санел Масилела

1448985

Разликата във възрастта им е само 53 години. Младоженката е на 61, а женихът на... 8. Всичко идва поради две причини - според техните роднини, починалите им предци държат на тази сватба. Големият тласък церемонията да се състои е сватбата на Аштън Къчър и много по-възрастната от него Деми Мур.
След церемонията двамата дори не живеят заедно.

12. Сватба между баща и дъщеря

1448975

Валери Спруил се запознава с мъжа си Пърси и след време двамата заживяват семеен живот. Въпреки голямата разлика в годините на двамата, това не им пречи. Осем години след смъртта на Пърси, чичото на Валери ѝ разкрива голямата тайна, че е била омъжена за баща си. След ДНК тест това се потвърждава, но никой в семейството не иска да коментира случилото се.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ