Най-срамните неща, които родители са правили

18.05.2016, 09:30

И са злепоставяли децата си

   
 
Най-срамните неща, които родители са правили

Обичаме да четем историите на други хора. Този път се съсредоточаваме върху това какво срамно са правили родителите им и как са ги злепоставили умишлено или не. Единственото, което можем да си направим като извод от тези истории, е да внимаваме какви ги вършим, за да не се срамуват от нас децата ни.

Майка ми дойде на една родителска среща с къси панталонки и късо потниче. Не че е искала да ме злепостави, тя така си се обличаше.

Когато отидехме в магазин за дрехи, баща ми нарочно минаваше през щанда за дамско бельо и ме бутваше сред сутиените и прашките, докато аз умирах от срам.

Заведох едно момиче на кино. Родителите ми седнаха точно зад нас и през целия филм пускаха коментари. Тя никога повече не ми вдигна телефона.

Сочеха ме, докато обясняваха на хората колко е важно да се купуват качествени презервативи.

Майка ми ме прибираше от училище с колата, но винаги возеше една триколка в багажника. Вадеше триколката и караше по паркинга, докато не изляза от училище.

Баща ми имаше стар Шевролет. Все обясняваше на хората как аз съм бил направен на капака на колата, а сестра ми на задната седалка. Майка ми винаги кимаше утвърдително с глава на тези истории.

Майка ми се мислеше за страхотна танцьорка, защото е пето поколение ирландка. Винаги избираше най-неподходящия момент да се хвали с това.

Майка ми се караше с всеки сервитьор във всеки ресторант. Веднъж върна един сандвич с пилешко пет пъти. Изобщо не исках да ям, когато знаех, че ще излизаме заедно на заведение.

Баща ми си режеше ноктите на игрището, докато играех футбол и ползваше чорапа да гони миризмата от краката си.

Ако играех зле в някой мач, баща ми ме караше да правя обиколки на игрището, докато потъна в пот и сълзи. Виждах как другите деца ги прибират с колите, а аз бягах там сам.

Баща ми пърдеше на обществени места и после обвиняваше мен пред хората зад нас.

На един излет от училище родителите ми сложиха обяда в огромна хладилна кутия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ