Най-неловките семейни ситуации

17.12.2015, 17:48

Попадали сте в поне една от тях

   
 
Най-неловките семейни ситуации

Казват, че най-близките хора на човек са тези от семейството му. Няма начин обаче да не сте попадали в такива ситуации, неловки, неприятни, непоправими, които да ви убедят точно в обратното.

Хващате родителите си да правят секс

Почти на всеки се случва и най-лошото е, че се случва в крехка детска възраст. Не можеш да заспиш, отиваш при мама и тате да те гушнат, а там - бум, тряс, прас! Шок и ужас. После родителите да дават 15 години пари по психотерапевти, за да ти помогнат да се справиш с това изживяване. Няма смисъл, дами и господа, тази сцена не се заличава.

Родителите ви ви хващат да правите секс

В тяхната спалня. Класика! После срам, унижение, скандали. Момичето, с което сте били, няма никога повече да ви погледне, а и трябва да изтърпите всички наказания на родителите си и коментари като: "Откакто те видяхме в тази поза, се чудим къде сбъркахме в твоето възпитание.".

Намират ви пияни и напушени

Връщате се от дискотека, вече му викат бар, видимо сте прекалили с питиетата и цигарите. Мислите си, че ще се приберете тихо, кротко ще си легнете и никой няма да разбере в какво състояние сте. Но неее! Вашите седят будни и ви чакат или пък не сте толкова тихи, колкото сте планували, събуждате ги и ги оставяте ужасени при картинката, която в момента представлявате.

Обир от роднина

Представете си, че приютявате свой роднина, някой братовчед или чичо, защото идва в града и няма къде да живее. След около три месеца се оказва, че той ни наем е плащал, ни сметки е плащал, а ви е преджобил, откраднал ви е лаптопа и дим да го няма. На кого ще се оплачете?

Убийство за наследство

Много крайно звучи, съгласна съм, но се случва. Ако не се стигне чак до убийство, то доста често роднини дебнат кога техен близък ще почине, че да продадат къщата му. Може и да става дума за стара селска къща и при продажбата ѝ осем семейства да си разделят по 1346 лева, но пак е нещо. Ако пък роднината е богат, то след смъртта му се оказва, че е имал много повече роднини, отколкото е предполагал приживе.

1613529

Пре**и другарче

Иначе казано брат ви да вземе да спи с гаджето ви или със съпругата ви. Случва се. Понякога нови семейства се формират от тези ситуации. Имаше една история, в "Съдби на кръстопът", ако не се лъжа, в която един мъж си има съпруга, две деца, но изведнъж разбира, че той не би могъл да има деца по здравословни причини. Оказва се, че и двете деца са от брат му.

1613528

Размахване на детските снимки

Един от най-неловките моменти е, когато заведете гадже вкъщи и майка ви извади семейния албум. Най-вече снимките, на които сте голи. Едно време беше много актуално да се снимат децата голи. Гол с палячото, гол с мечока, гол по терлици, цяла гола бебешка фотосесия. Сега обаче майките са модерни. Те имат Facebook, имат достъп до скенер и могат да ви орезилят не само пред гаджето ви, а пред всичките ви бивши, настоящи и бъдещи гаджета, колегите и шефовете ви наведнъж. Да живее социалната мрежа!

Роднинска пиянска свада

Няма кръщене, годеж, сватба или друго роднинско събитие, на което роднините от двете страни (на мъжа и на жената) да не влязат в остър идеологически спор. Той е най-често на тема политика, футбол и неправилно направен избор в стил "Нашата Ганка е толкоз хубава и свястна, как можа точно във вашия оръфляк да се влюби?!". Този идеологичекси спор може да прерасне в остър скандал и още по-остър физически сблъсък. Обикновено това се случва след като роднините обилно се почерпят с домашна ракия и вино. След ръкопашния бой могат пак да седнат на една маса и да скрепят роднинството с още домашарка. Това е по-добрият вариант.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ