Най-готините неща, които сте виждали родителите ви да правят

20.01.2016, 13:00

Мама и татко са страхотни понякога

   
 
Най-готините неща, които сте виждали родителите ви да правят

Със сигурност помните какви са били най-дивите неща, които майка ви или баща ви, или двамата заедно са правели, докато сте били деца. Ако вие не си спомняте, много хора помнят и дори споделят.

Бях на 12, когато отидох на летен лагер и помолих баща ми да ми прати малко храна и Playboy. След няколко дни получих кутия с курабийки, чипс, десертчета и най-отгоре - последното издание на Playboy. Бях героят на лагера.

Баща ми беше и мой треньор по футбол в гимназията. За свой екип нае свои приятели, които всъщност бяха бивши професионални футболисти. Оказа се, че баща ми е играл за Националната футболна лига и никога не ми беше казвал за това.

Когато бях на 7, си спомням, че съседите имаха едно голямо куче. Не знам каква порода, но имаше огромни зъби. Един ден то скъса каишката си и се втурна към мен. Майка ми скочи и го удари право в носа.

Веднъж, бях на 18, баща ми се прибра един час по-рано от работа, докато аз и приятелят ми бяхме в моята стая, бая се бяхме разгорещили. Баща ми почука на вратата и каза, че искал да говори с мен. Казах му да ми даде 20 минути, той се засмя и каза "ОК. Когато отидох по-късно долу в гаража, готова да се извинявам, той ме прекъсна и ме попита дали имам някаква трева. Мама беше извън града и той искаше да се отнесе.

Майка ми е ченге. Веднъж бях в града с приятели и видях майка ми да говори с някакъв огромен мъж до полицейската кола. В следващия момент тя го удари и го закопча с белезници. Майка ми беше страхотна.

Веднъж баща ми заведе мен и брат ми на кеч. Точно преди шоуто си взехме нещо за вечеря. Тогава изведнъж дойде суперзвездата на кеча Бил Голдбърг и баща ми каза: "Хей, Голдбърг, ела да се снимаш с моите момчета, иначе ще те фрасна.". И ние наистина се снимахме.

9ac4d10a-a8ec-600a-ce92-22aff1b1f0a7

Веднъж видях еднометрова змия да пълзи по крака на баща ми. Без колебание или притеснение, той грабна една мотика от гаража и ѝ отряза главата.

Майка ми и баща ми тъкмо се бяха развели. Вкъщи се беше появил огромен паяк. Майка ми взе метлата и жестоко го преби с дръжката ѝ, докато крещеше "Не ми трябва мъж, за да ми убива насекомите!".

Веднъж баща ми спаси момче от удавяне. Преди това ми крещеше "ТИ СТОЙ ТУК!", защото аз бях само на 7. После семейството на момчето му беше много благодарно, но те не говореха английски, а ние не говорехме испански, затова беше малко странно.

По време на един спокоен ден в офиса, изведнъж пускат по радиото една песен на Еминем. Майка ми, която е над 50, усилва звука и започва да пее. Знаеше всяка дума от текста на песента.

Един кон веднъж се засили и ритна баща ми между очите. Той падна като камък. Видях само как физиономията му се променя и се превръща в спартански войн. За миг този 62-килограмов човек скочи на крака, засили се и фрасна 454-килограмов кон в носа. Конят ококори очи, кръв потече от двете му ноздри и погледна баща ми сякаш гледа смъртта. Беше много уплашен.

С баща ми си тръгвахме от мач на Янките, когато видяхме накаква свада пред стадиона. Един полицай яката ядеше бой. Баща ми си проби път през тълпата и започна да раздава юмруци. Помогна на ченгето да овладее ситуацията. А през цялото време беше пиян.

Баща ми беше сляп, но идваше на всеки мой баскетболен мач, докато растях. По време на един мач, когато бях в трети клас, ме фаулираха, но съдията не го отчете. Баща ми попитал майка какво се случва и след като тя му казала, той извика на съдията "Какъв е проблемът, рефер?". Съдията се опълчи на баща ми и го попита дали иска свирката, а баща ми отвърна "Сляп съм и ще се справя по-добре.". Когато съдията разбра, че баща ми не се шегува, че е сляп, тихо се оттегли.

Изтъркано, но факт, майка ми и баща ми ме научиха да различавам доброто от злото, правилното от грешното. Няма нищо по-яко от това.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ