Коя е най-голямата тайна, която криеш от семейството си?

04.11.2020, 10:30

Истински разкази!

   
 
Коя е най-голямата тайна, която криеш от семейството си?

Всеки крие нещо от семейството си. А каква е твоята голяма тайна?

В момента родителите ми знаят, че печеля пари, като пиша романтични романи. Но те не знаят, че съм писал много вулгарни еротични романи и това беше единственият ми източник на доходи в продължение на няколко години. Тоест, те дори не подозират, че всяка Коледа съм купувал подаръци с пари, които съм печелил за най-ужасните извращения, за които съм се сетил.

***

Бях тормозен от по-голяма сестра, която страда от синдром на Даун, но не мога да кажа на никого за това, защото е "специална" и "странна". Скоро отивам при психолог.

***

Изгониха ме от училище за бягане от час. Мама знаеше за това и не каза на баща ми, за да не го разстрои. Тя ми каза да работя усилено, за да се възстановя възможно най-скоро. Той тръгваше за работа, преди аз да тъгна за училище и се връщаше след края на учебния ден, така че излъгах и се престорих, че отивам на училище. Почти съм на 30, а татко все още не знае нищо.

***

Излъгах семейството си, че съм намерил работа в друг град, за да се отдалеча на 3000 мили от тях.

***

В продължение на 10 години имах огромна татуировка на предмишницата. Сега я премахвам с лазер, но през цялото време, което прекарвах със семейството си, носех дълги ръкави. Семейството ми е твърде консервативно. Адски досадно през лятото.

***

Забих се в дърво преди 3 години, за да избегна да ходя на работа. В офиса ме тормозеха и не можех да се върна там. Затова забих колата си бавно право в дърво, за да ми дадат болничен за няколко месеца.

***

Родителите ми не знаят, че бившата ми съпруга ме биеше, когато се оженихме. Те не знаят, че през последните 3 месеца съм се опитвал да се самоубия два пъти, като съм приемал хапчета за сън и алкохол.

***

Аз съм на 18 и спечелих 10 000 долара от първия си лотариен билет. Поставих ги в спестовна сметка в банката и родителите ми не са наясно с това.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ