Известни мъже, които се женят за фенките си

28.05.2020, 09:30

Ти да видиш!

   
 
Известни мъже, които се женят за фенките си

Коя фенка не мечтае да се омъжи за любимия си певец или катьор. Ето няколко късметлийки, които сключват брак с едни от най-желаните мъже по света.

Елвис Пресли

2230135

На домашно парти Пресли се запознава с 14-годишната дъщеря на офицер от ВВС на САЩ Присила. Както всички тийнейджърки по онова време, тя е луда по Елвис. В крайна сметка те стават приятели и си кореспондират, а когато тя навършва 17 години, те започват да се срещат. Няколко години по-късно се женят.

Матю Луис

2230136

Актьорът, който изигра тромавия Невил Лонгботъм, също се жени за фенка. Анджела обожава вселената на Хари Потър и дори си намира работа в тематичен парк. Там се среща с Матю.

Том Круз

2230139

Кейти Холмс е фенка на Круз много преди да стане актриса като на по-късен етап те стават приятели. Разликата им във възрастта е 16 години и докато Том вече звезда, Кейти все още е в католическо училище. Нейни съученици казват, че тя дори се е молила за Круз в класната стая.

Ринго Стар

2230138

Първата съпруга на Ринго Морин е луда почитателка на "Бийтълс". От 15-годишна възраст тя посещава почти всички техни концерти, реди се на огромни опашки и дори се бие с други фенове. Веднъж на автографска сесия тя целува Пол Макартни заради спор, въпреки че вече харесва Ринго. В крайна сметка те започват да се срещат и се омъжват, когато тя е на 18 години.

Джон Траволта

2230137

Съпругата на Джон Траволта, актрисата Кели Престън, казва, че се е влюбила в него, след като е гледала "Брилянтин". Те се женят 13 години след излизането на филма, но по-добре късно от никога.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ