Известни личности, които за малко да не се родят

06.07.2020, 09:30

Какво ли щеше да бъде без тях?

   
 
Известни личности, които за малко да не се родят

Има знаменитости, без които изобщо не можем да си представим какъв би бил светът на шоубизнеса. Но се оказва, че някои звезди е можело изобщо да не се родят...

Джъстин Бийбър

2235618

Майката на Джъстин забременява на 17-годишна възраст, а бащата я изоставя. Тогава лекарите и родителите я убеждават да направи аборт, но тя отказва.

Селин Дион

2235620

Певицата е родена във вярващо семейство и е най-малката от 14 деца. По това време майката вече е уморена от братята и сестрите на Селин и за малко да направи аборт, но след това променя решението си.

Джак Никълсън

2235615

Майка му забременява на 17 години и отказва да слуша родителите, които говорят за аборт. Тя ражда момче, което е отгледано от родителите ѝ. До 37-годишна възраст Джак Никълсън смята, че майка му е негова сестра. Тя му разкрива цялата истина едва преди смъртта си.

Кристиано Роналдо

2235616

Семейството на Роналдо вече има три деца, затова майка му не остава много щастлива от четвъртата бременност. Те живеят в бедност, а съпругът редовно е пиян. Лекарите забраняват на жената да направи аборт, тъй като тялото не можело да го издържи.

Стив Джобс

2235617

Истинската му майка, по онова време, е студентка, а баща му - помощник учител в колежа. Баща ѝ обещава да я лиши от наследството си, ако тя не направи аборт. Момичето така и не прави аборт, но дава малкия Стив в сиропиталище

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ