Забавлявайте децата си като Мат Деймън

13.09.2011, 10:03

Звезден пример

   
 
Забавлявайте децата си като Мат Деймън

Разнообразието в семейния живот е ключ към успешните взаимоотношения у дома. Това сигурно ви е известно, но успявате ли на практика да го постигнете? Днес ще ви дадем идея как да поддържате интересните преживявания в семейството си и особено - как да забавлявате децата си.

Всъщност за тази тема ни подсказа не кой да е, а актьорът Мат Деймън. Вчера попаднахме на негово интервю в Musicrooms, в което той разказва по какъв необичаен начин забавлява дъщерите си. А те са цели четири на брой. 40-годишният Деймън е обръснал главата си за ролята си в научно-фантастичния филм "Elysium", а тази рязка промяна във външния му вид адски много е допаднала на щерките му. "Те се надпреварват да ме пипат по главата, даже понякога ме бият, защото звукът ги забавлява. Дори пипат голото ми теме, когато тръгват за училище, а се усещам, че и аз самият от време на време се хващам за главата, ей така, за късмет. Всичките тези емоции ще ми липсват, когато косата ми отново порасне.", казва в интервюто Деймън.

Споделяме с вас думите на Мат, защото в тях се крие една много хитра идея, от която спокойно можете да почерпите вдъхновение - разнообразието. Разбира се, ако сте твърде суетен и не бихте жертвали косата си, то можете да експериментирате с дрехите, с домашното обзавеждане, с храната и всичко останало, в което могат да се включат малчуганите. Ако се жертвате и не се страхувате да обличате по-шантави неща, децата ви всеки път ще се радват на разнообразните ви хрумвания. Разбира се, не е нужно да стигате твърде далеч и да изпадате в крайности, каквито ви показахме в една от класациите на Div.bg.

Да речем, че сте готов да изглеждате като жертва на късоглед фризьор в името на семейното щастие. Тогава стилизацията на косата ви може да се превърне в извор на детски смях, макар и за ваша сметка. Но смятаме, че отдавна сме се разбрали, че в името на детското щастие трябва да се правят жертви и компромиси.

И за финал ви предлагаме да сте по-смел при поднасянето на храната. Независимо дали готвите или не, можете да допринесете за по-забавния вид на яденето, с което хем да донесете усмивка на хлапетата, хем да ги накарате да си изядат всичко.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ