Жена се омъжи за кукла с човешки размер и “роди бебе” от нея

27.06.2022, 09:00

Поне няма да я дразни!

   
 
Жена се омъжи за кукла с човешки размер и “роди бебе” от нея

Мейривон Роча Мораес, 37-годишна жена от Бразилия, разказва, че нейната майка ѝ е направила парцалена кукла на име Марсело, след като се е оплакала, че е сама и няма с кого да танцува.

Съобщава се, че Мораес и Марсело са в романтична връзка от деня, в който са се срещнали. Няколко месеца след началото на връзката им, Мораес открива, че е "бременна”.

"Вярно е, Марсело ме забремени. Направих теста и той беше положителен. Не можех да повярвам.” - разказва 37-годишната жена.

2366191

Влюбената двойка се жени на церемония, на която присъстваха 250 души.

"Денят беше прекрасен за мен, много важен, много емоционален. Той е мъжът, когото винаги съм искала в живота си. Брачният живот с него е прекрасен. Той не се кара с мен, не спори и ме разбира. Марсело е страхотен и верен съпруг. Той е такъв мъж и всички жени ми завиждат. Когато майка ми направи Марсело и ме запозна за първи път с него, аз се влюбих в него от пръв поглед.” - споделя още Мораес.

Двойката посрещна своето дете-кукла Марселиньо на 21 май. Тя "роди" за около 35 минути у дома с лекар и медицинска сестра на място. Раждането се излъчи на живо пред аудитория от 200 души.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ