Жена осъди мъж за 10 хил. долара, защото не се е появил на срещата

25.07.2022, 10:00

Мухльо, мухльоо!

   
 
Жена осъди мъж за 10 хил. долара, защото не се е появил на срещата

Жена от Мичиган осъди мъж за 10 000 долара за това, че ѝ е вързал тенекия. QaShontae H. Short завела дело през септември 2020 г. срещу нейния приятел, Ричард Джордан, и твърди, че преживяването ѝ е причинило емоционален стрес, тъй като датата се пада на рождения ден на покойната ѝ майка.

Въпреки това, по време на виртуалното съдебно заседание чрез Zoom, съдия Херман Марабъл младши казал на Short, че е завела делото в грешния съд и че е трябвало да го направи в окръжния съд.

"За да бъда честен с вас, сър, мислех, че обвинението ще бъде отхвърлено. Имахме среща – една среща – и нищо друго след това и сега ме съдят за 10 000 долара. Не мисля, че това ще стигне далеч и смятам, че е загуба на време.", обърнал се към съдията Джордан.

Все пак през цялото време на онлайн заседанието Short крещяла и твърдяла, че Ричард лъже.

След това съдия Марабъл заглушила Zoom заседанието и прехвърлила делото на 7-ми окръжен съд. Съдебните записи показват, че Short има история на завеждане на дела. През 2020 г. тя съди полицейското управление на Флинт за 300 милиона долара и също така завежда дело срещу AT&T, като всички молби били отхвърлени.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ