Екзотични места за сключване на брак

17.08.2016, 20:15

Да изберем нестандартното

   
 
Екзотични места за сключване на брак

Независимо дали търсите океан, планина, пустиня или дори градски парк - следващите снимки ще ви оставят без дъх. Места, които задължително ще искате да посетите. Защо не и сключване на брак?

1. Темптър Хаус, Ски курорт "Телурид", Малта

1764867

Романтично място за двама. Колко по-уютно може да бъде? В компанията на любимия с чаша червено вино, камина и смайваща гледка към заснежени върхове. 

2. Андаз Мауи, курорт "Уейлия", САЩ

1764868

"Уейлия" е луксозен курорт в Южен Мауи, който обхваща 1500дка земя със зашеметяващи гледки към океана. Ако сте почитатели на хавайския начин на живот, това е вашето място.

3. Пулия, Италия

1764871

Само на 20 минути от международното летище Канкун, този приказен курорт ни посреща с романтиката на розови и бели корали, пясъка на карибското крайбрежие и разпростираща се гледка към сините води. Станете свидетели на този морски Рай.

4. Курорт "Литъл Палм Айлънд", Кий Уест, САЩ

1764870

1764869

С помощта на професионалния сватбен координатор на курорта, младоженките могат да променят декорацията по свой вкус. Също така могат да се възползват от разкрасяващите услуги, кухнята и селекцията от вина. Не е евтино, но си струва.

5. Хималаи, Непал

1764872

Земя с несравнима природа, стари замъци, планински пътеки и богата на величествени гледки. Мястото, което ще остане дълго в съзнанието ви при напускането му. Величествени върхове, тундра и пустиня. Организирайте една незабравима сватба на едно силно и енергийно място.

6. Остров Лаукала, Фиджи 

1764866

Отново споменаваме цената, но е неизбежно, такива красиви места да не чакат своята солидна сума. Заобиколени от кокосови плантации, изоставени плажове и вулканични планини. Същинска нирвана - нали? 

7. Драконови планини, Южна Африка 

1764874

1764878

За тези, които предпочитат скромна и изчистена сватба сред природата, могат да я организират на южноафриканските Драконови планини. Катедралата е изградена от камък, заобиколена от зелени хълмове.

8. Сентръл парк, Ню Йорк, САЩ

1764876

Мястото, което ни връща към култовия сериал "Сексът и градът", в сърцето на забързания Манхатан. Там, където мечтите стават реалност. Не се нуждаете от гигантско тесте банкноти, а единствено от любов. Усетете едновременно природата и красотата на вечно будния Ню Йорк, и внесете аромата на романтиката.

От изключителна важност е мястото на церемонията, този ритуал за сливане на две души. Намерете своето прекрасно място и заключете любовта си във вечността.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ