Децата, с които вашите деца ще се сблъскат

05.01.2016, 10:00

Или са едно от тях

   
 
Децата, с които вашите деца ще се сблъскат

Докато растяхме, срещахме какви ли не деца. На някои се подигравахме, други съжалявахме или ние самите бяхме едни от тях. Сега и нашите деца ще срещат тези типове малчугани.

1620386

Тип: Детето със слаб пикочен мехур

Описание: Пило е твърде много сок на обяд, не е отишло до тоалетната веднага и сега си плаща за това или всички плащате като трябва да се спира автобусът, с който отивате на екскурзия на всеки 45 минути, за да може малкият да се изпишка.

1620393

Тип: Детето с най-готината храна

Описание: Майката на това дете прави най-хубавите баници, мекици, манджи, сладкиши и следователно всички искат да се почерпят от неговата храна.

1620394

Тип: Хулиган

Описание: Той чупи, агресивен е и всяка една псувня, която знаете, сте научили от него.

1620385

Тип: Ку-ку

Описание: Той прави всякакви магарии. Обръща си очите, изкарва мляко през носа си и яде всичко, което му кажете, че не може да изяде.

1620395

Тип: Странният

Описание: Не знаете какво има в това дете, но ви плаши. Много.

1620391

Тип: Доносникът

Описание: Това е детето, което първо се възмущава, когато някоя друго дете направи нещо нередно и търси веднага учител, родител, възпитател, на когото да се оплаче и да наковлади злосторника.

1620389

Тип: Смучещият палеца си

Описание: Вече сте в четвърти клас, а този малчуган винаги си смуче пръста, гризе си ноктите и т.н.

1620388

Тип: Ревящият

Описание: Всичко е в състояние да накара този да се разреве като бебе. Плака на първия учебен ден, защото майка му му липсвала.

1620390

Тип: Бъркащият си в носа

Описание: Пръстът му винаги е заврян в носа. Все нещо търси там и понякога изкарва. Да не говорим, че си и похапва от малките си носови съкровища.

 

1620387

Тип: Егоистчето

Описание: Всичко негово е само негово и всичко общо е само негово. Той не дава играчките си на никого, не дава на другите деца да се включат в неговата игра и винаги гледа сърдито.

 

1620384

Тип: Болният

Описание: Той постоянно казва, че не се чувства добре. Никога не сте го чували да казва друго и вече не му вярвате, докато не повърне пред очите ви.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ