Дейвид Бекъм и романтиката

17.09.2011, 14:17

За пример

   
 
Дейвид Бекъм и романтиката

След като ви запознахме с модните амбиции на Дейвид Бекъм, време е да ви покажем и какъв е той в личния си живот. Оказва се, че е романтичен, и това се потвърждава от Contactmusic. Причината за "омекването" на Дейвид е новородената му дъщеря Харпър. Както знаете, известното семейство имаше три момчета и истински желаеше най-после да се сдобие с момиче. И когато това се случи, таткото претърпя трансформация.

Какво се е променило? Приятели на звездното семейство твърдят, че след раждането на малката, Виктория и Дейвид са се почувствали като младоженци. Изведнъж бракът им се освежил, върнала се предишната страст. Подобна промяна може да се окаже решаваща, особено при 12-годишен брак като техния. Романтиката, която неизбежно била преминала на по-заден план, внезапно се върнала с цялата си сила.

Какво точно се е променило в Дейвид Бекъм. Като за начало футболистът се вдъхновил и започнал да готви романтични вечери на съпругата си. Постепенно с годините практиката да приготвя храна специално за жена си заглъхнала. Сега обаче Бекъм отново започнал да отделя специално внимание на семейните хранения. Освен това редовно помагал на Виктория да релаксира. Приготвял ѝ вана и докато тя си почивала, се занимавал с дъщеря си.

Защо ви разказваме всичко това. Причината е, че в привидната светска информация се крият някои подсказки, които могат да "оцветят" семейния ви живот. Не е задължително да ви се е родила малка дъщеричка, за да се промените. Просто го решете и го направете.

Вместо всяка вечер да чакате жена ви да сготви и да се чудите "какво се мотка там в кухнята", най-добре поемете инициативата. Даже я заставете изобщо да не се мярка или само да гледа без да дава съвети. Пригответе ѝ нещо, което знаете, че обича, но го направете по собствен начин. Така освен, че ще ѝ дадете време само за нея, ще я накарате да се чувства по-специална. Това ще освободи хормоните на щастието, а ако сте се справил добре в кухнята, положението ви съвсем ще се подобри. Дори и да не сте сготвил шедьовър, винаги можете да излезете от ситуацията с много смях.

При всяко положение вие ще получите мислени червени точки, а за тях се полагат награди. Сещате се накъде бием, нали?

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ