Да сте сингъл не винаги е толкова лошо

16.06.2015, 09:30

Свобода, свещена свобода!

   
 
Да сте сингъл не винаги е толкова лошо

Не винаги да сте сами е лошо. Стига да не сте самотни, разбира се. Дори и за момента да нямате партньор до себе си, това не означава, че не можете да си прекарвате добре в свободното си време.

Ние също искаме да ви окуражим, предоставяйки ви няколко причини, поради които да сте сингъл може и да е забавно.

Само не прекалявайте със забавленията, защото свободата може да бъде и коварна. Особено когато няма някой до вас, който да ви вкарва в релси, когато това е нужно.

1. Можете да пътувате с приятелите си, когато и колкото пожелаете

Не казваме, че не можете да го правите и тогава, когато сте във връзка, но е различно, когато си сингъл. Тогава няма нужда се съобразявате за всичко с половинката си, можете да се отпуснете далеч повече и няма как да изпитвате вина, че прекарвате твърде много време с други хора.

2. Можете да пръцкате по всяко време

Няма нищо по-неприятно от това, да трябва да се сдържате, само и само за да не изглеждате зле пред половинката си. Дори говорейки и от чисто-здравословна гледна точка. Когато сте сам, това означава пълна свобода по отношение на физиологичните ви нужди.

3. Можете да спите колкото си поискате

Спането е може би най-подцененото богатство на планетата. Всъщност, едва ли има нещо по-готино, когато сънят ни спохожда в пълната си прелест. А когато няма никой до вас, който да ви ръчка, да ви кашля, да ви хърка и всичко останало, тогава можете и да му се насладите в пълна сила.

4. Няма ревност

Когато не сте във връзка, някакси водите и доста по-нормален живот. Тогава няма кой да ви гледа в телефона, да ви пита с кого и къде излизате или пък защо сте закъснели с час от работа. Всичко е някак много по-лесно! Без драма, без ревност, без сцени. Не казваме, че трябва да сте сами поради това, но пък ако в момента сте сингъл - наслаждавайте се на свободата си.

5. Повече време за вас самите

Това също се подразбира. Да сте във връзка изисква много време и енергия, които отделяте на човека до вас. Когато обаче този "специален" човек го няма, имате сякаш цялото време на света. Какво да правите с него ли? Ами, каквото си решите. Научете се да свирите на китара, например. 

6. Можете да гледате сериалите и филмите, които ВИЕ искате да гледате

Когато делите времето си с даден човек, до голяма степен се налага да разделяте и хобитата си. Тоест - да гледате сериали или филми, които не ви се гледат чак толкова много, но се налага да търпите. Когато обаче сте сами, дистанционното на телевизора или мишката на компютъра ви имат само един-единствен господар - вие. Искате да си направите 48-часов маратон на хитов сериал? Няма кой да ви спре.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ