Гениалните туитове за бащинството от Райън Рейнолдс

21.04.2016, 11:30

Голям е!

   
 
Гениалните туитове за бащинството от Райън Рейнолдс

Райън Гослинг освен актьор е и баща. Подозираме, че е много як татко, защото туитовете, които пуска, ни карат да се пръскаме от смях. Вижте:

1. Бих преминал през огън за дъщеря ми. Е, не през ОГЪН, защото е опасно. Но през супер влажна стая. Но не прекалено влажно заради косата ми.

2. Казвам на дъщеря ми, че всяка вечер Слънцето залязва, защото ѝ е ядосано. Може би трябва да напиша книга за родителството.

3. Дъщеря ми кихна в устата ми, докато се прозявах. Изглеждаше много доволна от себе си. Само че аз ѝ се смея, защото някой ден ще се наложи да ме погребе.

4. Дъщеря ми е само на 6 месеца, а вече рисува. Бих закачил рисунките ѝ на хладилника, но, честно казано, са пълен боклук.

5. Няма нищо по-хубаво от това да прекарам цялата сутрин, вгледан в очите на дъщеря ми, шепнейки "Не мога да го направя".

6. Много обичам да обличам дъщеря си в бебешките ѝ дрешки. Розовата ѝ пижамка. Малките бели чорапки. Черната кожена маска...

7. Честит рожден ден на малкото ми момиченце! Тъжно ми е, че изгубих девствеността си. Но съм благодарен, че имам дъщеря.

8. Обичам да пиша стихчета, с които да приспивам дъщеря ми. Любимите ѝ са "Слънчице, време е за гуш" и "Всеки, когото познаваш, един ден ще умре".

9. Много е лесно да избереш татуировка за кръста на детето си. Но е много трудно да намериш човек, който да я направи.

10. На Деня на бащата дъщеря ми ми се усмихна. Това беше най-добрият подарък, който можех да получа, докато приготвях багажа, за да замина за 6 години и да пиша книга за бащинството.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ