ВИДЕО: Какво мислят децата за лошите подаръци

16.12.2011, 13:15

   
 
ВИДЕО: Какво мислят децата за лошите подаръци

Коледа идва. Независимо дали я обичате или я мразите, тя ще дойде, ще ви натъпче с храна за няколко дена и ще си отиде най-безцеремонно. Децата обаче винаги обичат Коледа, защото тя е пълна с изненади, подаръци, роднини, светлинки, елхи и смях. Децата обожават да получават подаръци. И са изключително нетърпеливи да разберат какви са им коледните дарове.

Спомнете си само, когато бяхме малки, как няколко дни преди коледните празници започвахме да ровим в гардеробите на родителите ни, да търсим под леглата и къде ли не, само и само да успеем да открием подаръците, предназначени за нас, по-рано от специалната дата. Понякога успявахме да ги намерим, а друг път – не, но винаги се вълнувахме.

Именно детското наивно вълнение използва телевизионният водещ Джими Кимел, който впрочем ни е много любим. Преди време водещият даде старт на едно предизвикателство "Дадох на децата си ужасен подарък". В него родителите трябваше да подарят на децата си коледни подаръци по-рано от самата дата. Подаръците обаче трябваше да са гадни. Задачата на родителите беше да заснемат децата си и да им зададат въпроси, за да видят реакцията им.

Резултатите са много добри. Децата съвсем искрено изразяват възмущението си от ужасните подаръци, които включват лук, нахапан сандвич, яйца, картоф и какво ли още не. Ние се смеем с глас и се надяваме и вие да се забавлявате и да видите какво НЕ трябва да подарявате на детето си. Колкото и непослушно да ви се струва то.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ