Бащи, които знаят как да злепоставят децата си

04.07.2016, 14:15

Дали го правят нарочно

   
 
Бащи, които знаят как да злепоставят децата си

Да си баща не е лесна работа. Имаш куп отговорности, особено ако си баща, който наистина го е грижа за децата му. Оказва се обаче, че едно от най-големите качества на бащата е да умее да злепоставя децата си. Това не е само качество, това е изкуство, когато се прави съвсем не умишлено. Вижте какво споделят потърпевшите, т.е. децата за своите бащи, които много са ги изложили.

Мислите си, че баща ви е ужасен, а? В девети клас моят дойде да ме вземе от училище, облечен в тесен спортен клин, през който всичко прозираше. И излезе от колата, за да се запознае с приятелите ми.

Баща ми обичаше да спи на матраците-мостра в един магазин за матраци. Подремваше около час, докато аз и сестра ми обикаляхме магазина и се преструвахме, че не го познаваме.

Баща ми отиде да вземе сестра ми и една нейна приятелка от танци, а в колата беше пуснал парчето "I'm Too Sexy".

Баща ми идваше да ме гледа как играя футбол по много странен начин. Носеше си шапката под странен ъгъл, за да не му блестяло слънцето в очите или идваше със сгъваем стол, защото скамейките били неудобни. Веднъж даже тръгна да прескача оградата на игрището и се заклещи. Щях да умра от срам.

Когато с баща ми срещнем чужденци и той започва да говори с тях на техния език, с техния акцент или с това, което си мисли, че е техният акцент.

Бяхме на един кей. Беше през ваканцията, така че имаше много хора. Баща ми се опита да отвърже лодката, след като вече я беше спуснал във водата, тя се обърна и той се озова във водата. Излезе и каза "Мокър съм колкото майка ти".

Докато бях в гимназията, баща ми закара мен и няколко приятелки в мола. Искахме да си купим новия диск на 50 Cent. Оказа се, че всички копия в този магазин са разпродадени. Продавачката каза, че някой току-що купил последното. Качваме се в колата и баща ми пуска диска на 50 Cent, рапирайки с песните. Купил го за себе си. Аз бях ужасена, а приятелките ми много се впечатлиха.

Сестра ми покани няколко приятели и те се забавляваха в двора на къщата ни. По едно време баща ни взе една лъжица фъстъчено масло и го намаза на обувката си. Излезе и се развика "Какво, по дяволите, е това на обувката ми? Кучешко лайно ли е?" Пипна го, помириса го, облиза го и каза "Да, кучешко лайно е!". Сестра ми умираше от срам.

Една сутрин, след като с приятелите ми цяла нощ бяхме гледали телевизия в хола, баща ми влезе, за да си направи кафе. Не очакваше да сме там и не носеше пижама. Приятелите ми го видяха гол.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ