Jenite.bg и "Кутийковците" раздават награди за добра памет!

27.10.2014, 11:50

Участвайте в "Щури на квадрат" и спечелете

   
 
Jenite.bg и "Кутийковците" раздават награди за добра памет!

На 7 ноември по кината в България ще тръгне триизмерният филм "Кутийковците" и по този повод Jenite.bg и Форум Филм България организират интересна игра, чрез която да тествате паметта си и така да се борите за награди.

Но първо нека ви запознаем с кутийковците: За тях се смята, че са ужасно зли същества, които живеят под земята, крадат сирене и отвличат деца в градчето Сиренвил. Истината е, че странните, но мили и добри чудаци си живеят под романтичните павирани улички на това населено място и не искат да пречат на никого. Вярно е, че кутийковците тършуват през нощта - нали и те трябва нещо да ядат, пък и обичат да събират изхвърлени на боклука механични джаджи. Те доказват колко са добродушни, когато човешкото бебе Егс се озовава случайно при тях, съвсем беззащитно и безпомощно, и кутийковците го отглеждат с цялата любов и грижа, на която са способни.

В един момент обаче се оказва, че чудните същества са в опасност. Злият унищожител на вредители Арчибалд Прекрасни Краднър иска да бъде приет в обществото на Сиренвил. За целта обаче трябва да се отърве от кутийковците. На помощ на обърканите несръчковци идва вече порасналият Егс, както и Уини - смело момиченце от богаташко семейство, което случайно попада сред тях тъкмо тогава. Двамата трябва да спасят кутийковците и да убедят хората, че те са по-подходящи за приятели, отколкото за врагове.

А ето и каква е същността на играта "Щури на квадрат": всеки ден от днес 27.10 до 9.11 включително имате възможност да отваряте картите, като целта е да ги чифтосате две по две еднакви. Когато отворите успешно всички двойки карти, автоматично се включвате в томболата за дневната награда, която е супер як ученически комплект "Кутийковците". "Колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух и в "Щури на квадрат" това правило важи с пълна сила - колкото повече играете, толкова по-голяма награда можете да спечелите. Ако подредите поне 5 пъти картите, ще участвате в томболата за голямата семейна награда - фенски комплект "Кутийковците", който съдържа две раници "Рибс", 2 ученически комплекта и 4 билета за прожекцията на филма.

Предлагаме ви да не губите повече време, а да се включите в играта на Jenite.bg, за да спечелите наистина страхотни награди. Успех на паметливите!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ