7 съвета за бъдещи младоженци

07.02.2023, 16:00

Няма да е лесно!

   
 
7 съвета за бъдещи младоженци

Е, ясно е, че в сватбеният ти ден, булката ще бъде в центъра на вниманието и на теб няма да ти се бърне кой знае колко внимание. Но все пак има някои нща, които трябва да знаеш, ако искаш денят да мине по вода и и да не ядосаш бъдещата си съпруга. Чети и изпълнявай и няма да имаш никакви проблеми!

Подготви се предварително

Да, точно както подреждаше раницата си за училище от вечерта като малък, така и тук ще ти се наложи да нагласиш всичко предварително! Ако подготвиш костюма, обувките, часовника и всичко останало от предната вечер, не е нужно да се притесняваш на сутринта.

Започни рано

Не е нужно да ставаш преди изгрев слънце, но не забравяй да си оставиш поне 30 минути повече, отколкото смяташ, че са ти необходими. Ще изникне нещо и ще бъдеш благодарен, че си го направил.

Довери се на кума си

Щом му доверяваш пръстените си, значи можеш да му повериш каквото и да е друго. Той знае с какво се е захванал и е щастлив да го поеме, защото е твой приятел. Дръж под око всичките си шафери и се увери, че са подготвени и готови за работа.

Делегирай

Включи шаферите. Нека някой отговаря да донесе закуска и кафе. Накарай друг да отговаря за непредвидени ситуации, в случай, че нещо се повреди, скъса, на някого му стане лошо и т.н.

Не забравяй булката

Да, лош късмет е да видиш булката преди началото на сватбата. Така че можеш да ь изпратиш цветя или да пуснеш любовна бележка под вратат ѝ. Лесно е да забравиш за годеницата си в ден, който изглежда толкова пълен с неща за вършене, но тя е причината за този хубав повод, така че се постарай с нещо мило.

Не прави големи промени

Дори недей и да ис помисляш за нова прическа в деня на сватбата. Не го прави дори и седмица по-рано! Ако пускаш брада, оформи я няколко дни преди сватбата и я остави. Освен ако косата ти не расте като на померан, не трябва да правиш никакви корекции в последния момент.

Не забравяй да пиеш вода

В забързаната обстановка можеш да забравиш елементарни неща, които да ти костват много. Помни, че, ако не пиеш достатъчно вода ще се дехидратираш, може да ти стане лошо и да провалиш този така важен ден за теб, билката и всички гости!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ