6 неща, които никога да не планирате заедно със съпругата си

01.08.2016, 12:00

Предупредили сме ви!

   
 
6 неща, които никога да не планирате заедно със съпругата си

Щом сте се оженили за жената до вас, значи я обичате и сте готови да правите компромиси заради нея. Колкото и да е симпатична, умна, добра и обичаща ви, вашата жена ще се промени. Искаме да знаете това, преди да откриете сами истината и да изпаднете в съвсем заслужена депресия.

Вижте сега, съпругите са за това, за да са наша опора, да се грижат за нас и да ни поправят, когато сме тръгнали по грешен път. Понякога обаче с тях просто не може да се излезе на глава. Има някои активности, които никога не бива да планирате заедно с вашата половинка, защото не само ще се скарате, но и най-вероятно вие ще сте виновният. Никой няма нужда от това.

1. Ваканция

Графикът за почивката ви ще е така претъпкан, че ще ви се прище никога да не бяхте взимали отпуска. Единственото нещо, което няма да е включено в програмата за вашата обща ваканция, е почивката.

2. Разпродажба

ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА! Или поне всичко, което на вас ви е мило и скъпо. Имайте готовност да се разделите с всяка вещ, която напомня за живота ви преди да срещнете вашия ангел неземен. Е, нейните вещи няма да се продават, но нали това не ви изненадва?

3. Преместване

Най-после сте намерили най-добрия апартамент? Сега ви остава само да се преместите, нали? Е, не бързайте да се радвате. Защото вашата жена е измислила сложна ситема, с която първо да подреди вещите в кашони, а после да ги разопакова на новото ви място. И не, вие няма да я усвоите и ще получите съвсем заслужени упреци за това.

4. Вечеря по двойки

Първо се молете жена ви да не ви вкара в общия чат, в който с още няколко приятелки се опитват да организират вечерята. Второ се молете тази вечеря по двойки изобщо да не се случва, защото това е може би най-неприятното излизане, което изобщо може да се измисли.

5. Рожденият ден на детето ви

Организацията на рождения ден на вашето дете ще ви причини неимоверен стрес. Колко храна, колко пиене, колко гости, колко подаръци, да каните ли родителите, да пиете ли преди всички да дойдат, колко голяма торта, кои вещи у вас може да се чупят и кои - не... много въпроси, но не всички имат конкретен отговор.

6. Какво ще вечеряте

- Какво ти се яде?

- Няма значение. Каквото измислиш ти.

- Добре, нека е мексиканска храна.

- Еее, айде само мексиканска да не е.

- Добре. Пица?

- Много тесто.

- Китайско?

- Е, нали миналата седмица ядохме китайско?!

- Суши?

- Изобщо не ме наяжда... добре, нека е мексиканско...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ