10 полезни причини да имате деца

16.06.2014, 12:30

Полезното с приятното

   
 
10 полезни причини да имате деца

Знаете ли, че да си баща не е просто прищявка на природата или съдба на всеки мъж. Бащинството е по-полезно, отколкото някога сте си мислели и сега ще ви го докажем. Вижте 10 полезни причини да имате деца.

1. Децата намаляват кръвното налягане

Да, звучи направо невероятно, но е така. Ежедневно дечурлигата може и да ви надуват главата, но като цяло кръвното налягане на родителите е по-ниско от това на останалите хора.

2. Спестявате

От една страна нямате избор - трябват ви пари, за да можете да изхранвате семейството си. От друга - мисълта ви ще бъде насочена единствено към това вашите деца да са осигурени, да имат добро бъдеще и да могат винаги да разчитат на подкрепа.

3. Шофирате по-внимателно

Наясно сме, че всички сме идиоти и понякога го показваме, когато сме зад волана, но изключително малко мъже си позволяват да карат безразсъдно, когато в автомобила им са собствените им деца.

4. Мозъкът ви е нащрек

Оказва се, че грижата за децата ви държи във форма. Мозъкът ви непрекъснато е нащрек, за да може да реагира на всичко, свързано с хлапетата.

5. Отново учите

Всеки, който има дете, знае, че въпросът "ЗАЩО?" става любим на всички малчугани. За да можете да им отговорите, вие искате или не ще трябва да си припомняте разни неща и да учите нови.

6. По-секси сте

Да, ако имате куче, ще сте доста вървежни в парка. Но още по-силен ефект имат децата. Излезте в парка с отрочетата ви и ще ни повярвате.

7. Винаги имате алиби

Сега вероятно ще издадем тайната на всеки родител - децата са едно от най-честите "алибита" вашите приятели да не излизат или да отказват срещи. Често малчуганите дори не знаят, че са възпрепятствали своите татковци и майки.

8. Имате по-високо самочувствие

Защо ли? Защото сте най-добрият баща на света.

9. Обръщате внимание на малките неща

А бяхте забравили, нали?

10. По-щастливи сте

Всяка минута, прекарана с вашето дете, ви прави щастлив и изпълва живота ви със смисъл.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.06.2014 | 16:34
4 Интересно,аз лично вярвам,че хората с деца имат по-високо кръвно хаха :)
от Не е посочен | 16.06.2014 | 15:04
3 Първо трябва да има достойна майка и след това всичко останало .
от Не е посочен | 16.06.2014 | 14:38
2 Готино е да си баща безспорно,все пак всички сме главно с тази цел на земята :)
от Не е посочен | 16.06.2014 | 14:01
1 Май е истина,че мъжете с деца привличат погледите, абе друго си е да те видят,че ти си готиния татко дето е излезнал с детето си и е оставил майка му да си почива, веднага ти се вдигат точките,ама файда, както казахме- майка му си почива :D
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ