10 истории на родители, забравили децата си

07.09.2015, 15:50

Случва се и на най-добрите семейства

   
 
10 истории на родители, забравили децата си

И родителите са хора, и те понякога може да сгрешат. В ущърб на децата си, разбира се. Няма човек, отглеждащ деца, който да не е сътворявал титаничен гаф с отрочетата си, съвсем без да иска, но така, че да го запомни цял живот. Точно такива истории ще ви разкажем сега - на разсеяни или прекалено уморени родители, които са забравили децата си на най-разнообразни места.

1. Майката, която забрави детето си в пазарска количка

1562557

Две фризьорки намират бебето, поставено грижливо в пазарска количка на паркинга на мол. След като се обръщат към охраната, полицията открива майката, която пазарува заедно с другите си две деца. Тя изобщо не била разбрала какво точно липсва от целия ѝ антураж.

2. Семейството, което кара 140 км., преди да се усети, че детето им го няма

След като си почиват на специално за целта място на магистралата, двойката продължава пътя си, но след цели 140 км. майката и бащата се усещат, че са забравили 3-годишното си дете на мястото за почивка. Други хора го откриват и занимават детето в очакване на родителите. Когато дълго време никой не идва, се обаждат на полицията. Органите на реда пускат съобщения по местното радио, надявайки се така да достигнат до майката и бащата. Родителите действително чуват апела по радиото, обръщат и се връщат, да вземат дъщеря си.

3. Бебето, което плава върху надуваем дюшек, докато родителите му се пекат на плажа

1562560

През юли 2015 г. 10-месечно бебе навлиза дълбоко в морето, докато родителите му се пекат на слънце, тотално забравили, че детето им е все още във водата. Случката се разиграва на плаж в Турция. Когато се усещат, че детето им го няма, то вече е толкова надълбоко, че те няма как дори да доплуват до него. Намесват се турските власти и предотвратяват ужасна трагедия.

4. Родителите, забравили 4-годишното си дете на летището

1562561

През 2008 г. персоналът на летище Бен Гурион в Израел открива 4-годишно момиченце в безмитен магазин. Оказва се, че семейството се е качило на полет за Париж с четири от петте си деца. Тъй като майката и бащата са седяли в различни части на самолета, и двамата са смятали, че малката е с другия родител. Слава богу, момиченцето казва името си на служителите и един от тях се качва с него на следващия полет до столицата на Франция.

5. Бащата, който се качва на влак и забравя дъщеря си на паркинга на гарата

1562558

През май 2015 г. мъж от Масачузетс се обажда в истерия на 911, за да съобщи, че е забравил бебето си в колата и се е качил на влака. "Без да искам тази сутрин забравих 1-годишното си бебе в SUV-а. Вече пътувам обратно." Полицаи и медицински лица намират бебето, което е стояло затворено 35 минути, но е напълно невредимо.

6. Пияният баща, забравил дъщеря си в Subway. Прибира си я на следващия ден

1562562

Баща от Лонг Айлънд така се напива, че забравя 3-годишната си дъщеря в Subway в Харлем. Той осъзнава какво е направил чак на следващата сутрин, когато майката започва да търси момичето.

7. Майката, забравила детето си на капака на колата

През 2012 г. 19-годишната Каталина Клоузър от Финикс, Аризона е арестувана за това, че е забравила 2-годишното си дете на капака на автомобила си. Тя кара 12 км., застрашавайки живота на детето. Когато осъзнава какво е направила, бебето вече е паднало, но се оказва напълно невредимо.

8. Бащата, който е нападнат от обирджии и бяга, оставяйки дъщеря си

1562556

Мъж е нападнат от обирджии близо до дома си. В този момент той е с дъщеря си, която е на 3 години. Докато отключва колата, мъжът е обграден. В първия удобен момент жертвата побягва, но вместо да вземе дъщеря си, за да я защити, той я изоставя. Обирджиите се насочват към къщата, но след като не успяват да влязат, си тръгват. Детето е невредимо.

9. Майки-крадли, които взимат каквото им попадне, освен дъщерите им

Джесика Баркър и Кристен Гродец влизат в супермаркет и започват да пълнят количките си. Когато са доволни с "плячката", двете излизат от магазина, но забравят за дъщерите си. След като управителят на магазина се свързва с полицията, униформените взимат телефонния номер на едната крадла от дете ѝ. Тя казва, че ще се върне да прибере децата, но така и не се появява. Временно децата са гледани от социален работник, но не е ясно какво се случва с тях.

10. Майката, която зарязва бебето си заради донат

След като влиза в магазин с братовчедка си и 5-месечното си бебе, но не открива любимия си донат, "хитрата" майка се насочва към друго място за продажба на захарни изделия. Забравя обаче да си вземе отрочето. След като все пак намира желания донат, майката се усеща, че нещо ѝ липсва и паникьосано се връща в първия магазин.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ