Ще живеем заедно

26.01.2016, 11:00

Как да запазим привличането

   
 
Ще живеем заедно

Да кажем, че с вашата половинка сте решили да заживеете заедно. Това може да бъде много хубаво от една страна. Няма вече да ви се налага да ходите да я вземате от у тях, няма да трябва да виждате родителите ѝ или съквартирантите ѝ, ще можете да правите секс, когато си поискате, където си поискате. НО! Ще бъдете постоянно заедно, ще се появят много неща, които ви дразнят у нея и тя ще се дразни от вас. В тази сложна ситуация, за да запазите привличането помежду си и да не се превърне всичко в банално ежедневие, трябва да положите малко усилия и да се постараете. Как? С дребни и не чак толкова дребни жестове.

Пригответе ѝ затоплена хавлия

Докато приятелката ви е в банята, затоплете хавлията ѝ и ѝ я подайте, когато излиза от под душа. Това е жест, който изразява дълбока загриженост и на нея ще ѝ хареса.

Масажирайте я

Когато се прибере от работа, направете ѝ отпускащ масаж, така ще я накарате да се отпусне и дори да е напрегната и ядосана, ще ѝ мине. По-добре я масажирайте, отколкото да си изкара яда на вас. А няма нужда да казваме, че масажът доста често възбужда сексуалното желание.

Закуска в леглото

Не е изтъркано и на нея ще ѝ хареса. Стига закуската да не е прегоряла. Ако можете да приготвите нещо свястно, не се колебайте. Ако ли не, отидете до магазина и купете няколко кроасана, след което ѝ сервирайте с чай или кафе в леглото. Какво по-хубаво начало на деня?

Оставяйте ѝ (романтични) бележки

Не е задължително да са романтични, просто ѝ пишете бележки и ги оставяйте на различни места из апартамента - на хладилника, на спалнята, на гардероба и т.н.

Поръчайте за вкъщи

Какво ще вечеряте? Вместо да я карате да готви, поръчайте нещо. Бързо е, лесно е, тя ще ви е благодарна и ще можете по-бързо да преминете към по-важните неща от храненето.

Запалете огън

Ако има условия за това, разбира се. Не палете апартамента, просто, когато сте някъде на почивка, в къща в планината или на пикник, запалете огън, изпечете месо, покажете се като истински мъж. Вземете и одеяло, че може много да се разгорещите около огъня и да трябва да полегнете.

Пригответе ѝ обяд за работа

Станете 10 минути по-рано и ѝ пригответе нещо набързо за обяд. Вземате две филии черен хляб, парче кашкавал, парче филе и един лист маруля. Сандвичът е готов, а тя ще ви обича заради това. Много. Ако добавите и някакъв десерт, който тя много обича, довечера ви очаква голяма благодарност. Направо купете 2 кутии презервативи.

Поглезете стъпалата ѝ

Жените обичат това, имат някаква мания по ваничките за крака, може би защото по цял ден ходят на високи токчета, та вечер си умират да потопят стъпала във ваничка за отпускане, с разните там соли. Така че купете една ваничка за крака и я заредете да я чака и да е готова, когато се прибере от работа.

Купете ѝ секси бельо

Как да накарате една жена да облече секси бельо за вас, ами като ѝ го подарите. Докато се завърти да ви се покаже, ще трябва вече да го сваляте от нея, защото е твърде вероятно страстите да се разгорещят.

Пригответе ваната

Може и да е клише, но действа възбуждащо на жените. Пригответе всичко необходимо за ваната, две чаши за шампанско и самото шампанско и когато приятелката ви се прибере, пълните ваната, разпръсквате солите и се потапяте заедно. После е ясно какво ще се случи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ