Шест начина да свалите стриптийзьорка

   
 
Шест начина да свалите стриптийзьорка

Учудващо, но шестте начина да свалите проститутка не се изчерпват с това да ѝ платите в шест различни валути. Оказва се, че има и други. Това със спечелването на сърцето на стриптийзьорка си е абсолютно фундаментален въпрос. Всички мъже знаем, че не трябва да възприемаме мацката на пилона като истинска жена, която можем да свалим, защото тя е на работа и ѝ се плаща да е секси и да върти очи и не само. Да, но всички знаем и че след като се напием като казаци ще ни е лошо, но продължаваме да го правим. Няма какво да се лъжем – почти на всеки мъж, който е бил в стрип клуб, му е минавало през главата, че ще е много яко, ако можеше по някакъв начин да забие мацката на пилона.

Работата е там, че това е хич не е лесна задача. Стриптийзьорките изобщо не са вчерашни, в  тълковния речник срещу словосъчетанието "опитна мацка" седи снимка на стриптийзьорка, така да знаете. Не може да идете да ѝ кажете, че има хубави крака и да очаквате да ги вирне. Всъщност ще ги вирне, но не по начина по който ви се иска на вас. Освен това из целия бар има здравеняци с черни тениски, които следят за това някой досадник да не се лепва за момичетата, а в неговите очи вие сте точно такъв. Не на последни място, ако мацката наистина е много хубава, не само вие, ами целият бар точи лиги по нея.

Въпреки тези големи трудности, да превърнеш еротичната танцьорка в еротичното си ново гадже не е напълно невъзможно, ако беше така никоя танцьорка нямаше да има приятел. А те имат свои пичове и на тях не им се вика просто "пичове", а "щастливи пичове". Ето как, ако имате малко късмет, бихте могли да се пробвате и вие да станете такъв.

Големи мангизи или голям...

Добре, казахме, че не всички начини са с пари, не сме казвали, че парите не са начин. Пък е близко до акъла, мацката не се кълчи на подиума благотворително, нали така? Ако имате солидна сметка и паркирате автомобил, две педи по-висок от тротоара пред бара, няма изобщо да ви е трудно да си вземете вкъщи най-яката стриптийзьорка, друг е въпросът дали ще искате. Винаги е било по-лесно да свалиш жена, ако си фрашкан с пари, отколкото ако си беден като плъх. Другият вариант е да имате много голям инструмент и да ви се отдаде възможност да го покажете, жените обичат и това, а стриптийзьорките са и жени. Ако нямате нито едно от двете, значи за вас най-лесният начин отпада.

Да покажете интерес

За щастие не всички момичета там си търсят точно чичко Паричко (само повечето). Жените обичат, да им се обръща внимание. Не става просто да седите в ъгъла и да чакате да ви скочи в скута. Поемете инициативата – почерпете я, поръчайте си танц, разменете някоя дума. На следващата нощ го направете пак, после пак и така 361 пъти и може и да ви се отвори парашута. Не, шегата настрана, ще трябва да сте постоянни, защото тези жени ги свалят всички, особено, когато са пияни. За да се откроите, вие трябва да покажете по-различно отношение и тя да разбере, че наистина я харесвате. Имайте предвид, че охраната ще следи за всяко ваше движение.

Не се превръщайте в клиент

Въпреки че ще си поръчвате танц, не се дръжте като другите мъже. Бъдете възпитани и най-важното не си поръчвайте други момичета. Стриптийзьорка или не, всяка жена е суетна и поне малко ревнива.

Долу ръцете, перверзник

Да, звучи много грубо, но, ако тръгнете да пипате, ще ви кажат точно това. Тези жени са на мушката на всякакви загорелци по цяла нощ. Вие не трябва да влизате в тази графа, защото от нея няма измъкване. По-горе стана дума, че трябва да се откроите от останалите клиенти и това не може да стане нито с комплименти, нито с намеци, нито със свободно поведение, може да стане само със сдържаност и човешко отношение. Опитайте се да опознаете малко повече момичето, което се върти около сребърната пръчка. Изобщо нямате гаранция, че ще тръгне да ви разказва за себе си, стриптийзьорките пазят личния си живот като очите си, направили ли го обаче, или ви харесва поне малко или ѝ е много скучно.

Не бъдете самотник

Няма по-голямо и трагично клише от самотен мъж в стриптийз бар. Недейте да ходите сами и да киснете на крайната маса. Това няма как да ви направи готин. Работещите момичета еженощно се сблъскват с нещастни самотници, не ставайте един от тях. Това може и да звучи като рекламна кампания по Коледа, но е самата истина. Вие трябва да изглеждате весели, атрактивни, душата на компанията. Идете с приятели, забавлявайте се и при възможност пробвайте късмета си.

Помнете, че не е много добра идея

Светът е пълен със свободни и готини жени и да се опитвате да свалите точно събличащата се за пари част от тях, може би не е най-разумното нещо на света, дори и да приемем, че се ограничават само със събличането, разбира се. Ако обаче сте напълно сигурни, че любовта на живота си се казва Палавата Цуци и прекарва 5 нощи в седмицата въртейки дупе, какво пък – преследвайте мечтата си.

Източник: Maxim

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 8
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 07.08.2012 | 07:03
8 Стриптизьорка открадна портфейла на богаташ в столично заведение - http://ow.ly/cMJof
от Не е посочен | 01.08.2012 | 10:55
7 "6 начина да свалиш джурналист" завършва така: и така разбираш, че тя е сродната ти душа и започваш да посещаваш само нейния дом, където продължава процеса на пълното разсъбличане, дори и на дрехи, които не си предполагал, че носиш. Ако желаеш да прочетеш цялата статия, прати ми смигащ екран и ще ти я пратя.
от Не е посочен | 30.07.2012 | 14:26
6 И защо да свалям стриптизьорка?! Не мисля, че в България има нормални стриптизьорки!
от Не е посочен | 30.07.2012 | 14:14
5 Трябв ада си пич на място! А и да усетиш дали тя иска нещо от теб или не!
от Не е посочен | 30.07.2012 | 14:13
4 "Стриптийзьорка или не, всяка жена е суетна и поне малко ревнива." - не мисля... все пак са там за да изкарват пари!
от Не е посочен | 30.07.2012 | 09:44
3 дано не ми се наложи да свалям точно нея,че няма да е лесно:)
от Не е посочен | 30.07.2012 | 04:46
2 Още 6 начина да я вкарате в леглото - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
от Не е посочен | 29.07.2012 | 18:48
1 Научете как да изкарвате пари от интернет.Разбира се не става въпрос за милиони, а за приличен доход на месец.Разберете повече тук --> www.start-earn-at-home.blogspot.com
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ