Шарън Стоун, Брижит Бардо и Катрин Деньов нарекоха секс скандалите "лицемерни и нелепи"!

18.01.2018, 16:30

Виж и вирусното видео от интервюто на Шарън Стоун, което взриви обществеността

   
 
Шарън Стоун, Брижит Бардо и Катрин Деньов нарекоха секс скандалите "лицемерни и нелепи"!

Буквално преди дни легендарната актриса Катрин Деньов се включи към подписката на още 100 френски културни деятели в подкрепа на тези, които са обвинени в сексуален тормоз. Мадам Деньов заяви, че "насилието е престъпление" и счита, че в Холивуд е започнал "лов на вещици", който лишава хората от работа без реални причини.

И ето към мнението на Катрин се присъедини и друга велика актриса на нашето време – 84-годишната Брижит Бардо. В интервю за Paris Match, Бриржит казва, че участващите в движението #MeToo актриси са "нелепи и лицемерни". "Болшинството от тях сами се бутат на режисьорите, за да получат ролите", каза още легендата. 

Изказването ѝ, разбира се, взриви американската общественост. Но ние няма да те занимаваме с това, а искаме да ти покажем как Шарън Стоун отговори на въпроса на журналист, който я попита дали е насилвана сексуално.

Видеото може да гледаш тук!

Като цяло Шарън започна да се смее на журналиста, който не разбира защо тя го прави: "Вие се смеете, но аз не разбирам защо – това нервен смях ли е или "разбира се, че съм насилвана!" смях?".

Шарън гледа журналиста все едно гледа наивен хлапак и пояснява: "Аз съм в този бизнес от 40 години. Можеш ли да си представиш бизнеса, в който аз влязох тогава?". Водещият очевидно не може да отговори на риторичния въпрос на актрисата, но тя му помага: "С моята външност? От никъде си, щата Пенсилвания? Без всякаква протекция? Виждала съм всичко.".

В DIV казваме:

Шарън е не само велика и завинаги ще остане в сърцата на мъжете със сцената от филма "Първичен инстинкт", но е и праволинейна. Нейният отговор просто ясно напомни какво място е било и е Холивуд. Видеото стана вирусно и само за 2 дни е гледано 931 хиляди пъти.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ