Чудите се дали да се съберете с бившата? Първо си отговорете на тези 5 въпроса

13.07.2015, 19:14

Ако сте започнали нещо да се колебаете

   
 
Чудите се дали да се съберете с бившата? Първо си отговорете на тези 5 въпроса

Тази клиширана история с бившите гаджета, които след време пак се събират, е стара колкото света. Явно е съвсем естествена обаче, защото много хора прибягват до "събирането отново", но, уви, не на всички им потръгва. Човек не може да знае какво ще му се случи, още повече когато се е раздели с важен за него човек.

Ако и вие сега сте в сериозна дилема дали пак да се съберете с предишната си приятелка или не, ви предлагаме да си зададете следващите пет въпроса, които поне малко да ви ориентират в ситуацията.

1. Сега, когато сте разделени, животът ви по-щастлив ли е или не?

Помислете добре как се чувствате - по-свободни ли сте или напротив, скучно ви е и не можете да се забавлявате? По-спокойни ли сте, откакто тази жена я няма до вас?

2. Вярвахте ли ѝ или се побърквахте от ревност?

Ако един човек не вярва на другия, това много трудно може да бъде поправено. Да, можете да подобрите сексуалния си живот, но ние не знаем как точно се тушира ревност и се гради доверие.

3. Причината да се разделите още ли е валидна?

Ако сте се разделили заради нещо, което е поправимо, може би има надежда. Но ако причините са по-дълбоки, замислете се добре дали има някакъв шанс за промяна.

4. Да не би да искате да се съберете, защото ви е самотно?

Това е особено важно. Ако просто ви е самотно, събирането с бившата ви приятелка в никакъв случай не е решение на проблема. Така даже по-скоро ще задълбочите емоционалните си драми.

5. Какво мислят приятелите и семейството ви по този въпрос?

Нали знаете, че винаги е добре да имате мнение от хора, които могат да погледнат ситуацията отстрани. А ако на тези хора им пука за вас, още по-добре.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ