Честите женски грешки, които отблъскват мъжете

28.12.2015, 12:28

Да си кажем истината в очите

   
 
Честите женски грешки, които отблъскват мъжете

Смятаме, че по време на празници е най-добре да се казват лошите неща, да се взимат категоричните решения и да се действа смело, защото някак си хората са в едно по-особено настроение. И понасят всичко една идея по-лесно. Затова решихме днес за пореден път да "светнем" дамите и да им припомним кои техни действия ни карат вътрешно да крещим и в крайна сметка ни отблъскват.

Пренасят работата в леглото

Вместо спалнята да е място за почивка и секс, много дами съсипват това сакрално място, като пренасят работата си именно там. Лаптопи, документи, телефони - не ги вкарвайте в леглото, за да не изкарате нас оттам.

Не искат да правят орална любов

Има дами, които се притесняват да задоволяват орално своите половинки или пък директно не обичат да го правят. Това е пагубно - всеки мъж обича френската любов, така че отказът да я правите ще е голяма грешка.

Вманиачена чистоплътност

Ако слес секс бързате да влезете в банята и да се изкъпете, мъжът може да си помисли, че ви е гнус от него. След акта не бързайте да се "чистите", останете малко в леглото, прегърнете мъжа до себе си и му благодарете.

Повлекана у дома

Разбира се, никой не ви кара да се разхождате непрекъснато с еротично бельо, но гледайте домашните ви дрехи също да имат някакъв спретнат вид, а и да могат да се свалят бързо, когато нагонът се обади.

Разговори за бившите

Недейте да задавате въпроси, чиито отговори не искате да чуете. И не говорете за бившите ви гаджета. Излишно е.

Прекалено дълга подготовка за секс

Сексът не е планирано представление, така че не е необходимо да се подготвяте дълго време. Така рискувате ентусиазмът на вашия партньор да изчезне.

Източник: БГНЕС

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ