Хората споделят: Най-ужасните сексуални преживявания

22.07.2016, 12:00

Понякога сексът може да е гадна работа

   
 
Хората споделят: Най-ужасните сексуални преживявания

Всички сме чували фразата, че сексът е като пицата - и лош да е, пак е добър. Да, ама се оказва, че това е една ужасна измислица и много хора разбират истината по начин, за който после дълго време си спомнят. Прочетете няколко истории, които доказват, че има лош секс. Много лош секс.

1. Правих див секс и членът ми се огъна на 90 градуса. Не познавах такава болка досега.

2. Докато правих секс с един тип, получих астматичен пристъп. Бяхме в мисионерска поза и той беше върху мен. Започнах да се давя и да се опитвам да го избутам, за да си взема инхалатора. Той започна да ми говори как вижда, че ми харесва и дали искам да продължи. Мислеше си, че получавам оргазъм.

3. Бяхме в поза 69, когато видях, че жената ще се изака. Успях леко да мръдна встрани и ужасията се стовари върху гърдите ми, а не върху лицето. Когато се прибрах, изтрих номера на мацката и я блокирах. Егати живота!

4. Едно от момичетата, с които излизах в колежа, беше доста смотано. Веднъж успя да пробие тестисите ми с дългите си нокти. Почти щях да повърна от болката. Сещате се, че дълго време след това не правих секс.

5. Една мацка ми предложи да ми направи свирка с пукащ прах. Първоначално реших, че ще е яко, но после трябваше да я накарам да спре, защото усещането беше все едно минава с шкурка по главичката на пениса ми.

6. Жена ми умее да ме откаже от секса само с думи. Има навика по време на акта да каже нещо от сорта на "А пък нашите питаха дали сме свободни уикенда, за им гостуваме" или "Извади ли прането от сушилнята?". В такива случаи обикновено спирам и я моля най-учтиво да обсъдим въпроса по-късно.

7. С гаджето ми решихме да използваме загряващо олио. Никой от нас не прочете обаче, че е само за външна употреба. В първата минута всичко беше яко, във втората - приятно топло, а в третата и двамата държахме лед между краката си.

8. Прибирахме се от работа и спряхме до една горичка. Докато правихме секс вътре, някой почука на прозореца и се разкрещя: "Какво, по дяволите, правите тук?". Оказа се бившето ѝ гадже.

9. Правих свирка на гаджето ми и когато свърши, пенисът му мина под езика ми и разкъса мембраната, която свързва езика и долната част на устата. Не можех да говоря три седмици.

10. Много си падах по едно момиче в колежа. На един купон и двамата яко се бяхме напили. В един момент тя ме хвана за ръка и ме целуна. Поведе ме някъде навън, а аз вече се бях надървил. Запъти се към някаква дървена постройка. Аз бях готов. И в следващия момент тя си събу гащите, клекна и започна да ака.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ