Ходенето по срещи е ходене по тънък лед

14.05.2018, 11:00

10 стъпки, които да не правите

   
 
Ходенето по срещи е ходене по тънък лед

1. Да се държиш остро.

Да, всички сме чували, че жените си падат по лошите момчета, каквото и да значи това. Със сигурност обаче това клише не означава да третираш някого неуважително. Дори най-големият красавец с дълбоки джобове и голям пакет не може да си позволи да се държи така систематично и продължително. Бъдете сигурни, че така ще я пратите при някой друг мъж. 

2058698

2. Да се държиш незаинтересовано.

Къде е границата между това да се държиш незаинтересовано и да не ти пука? Докато вие може да сте наясно с нея, човекът отсреща, който не ви познава, няма как да има достъп до дълбините на вашето съзнание и тактиките, с които се е ангажирало. Няма да мине много време преди обектът на желанията ви да се запита какво прави с човек като вас? Покажете й, че се интересувате от интересите й, от деня й и прочие. Пишете й след срещата, за да й демонстрирате колко добре сте си прекарали.

2058692

3. Да прекараш 90% от срещата зяпнал в телефона си.

Като цяло, телефоните са органична част от собствените ни тела, но опитайте се да ампутирате тази част, когато сте на среща. Обидно е очите ви да следят екрана, а не срещата ви. Очният контакт (без да се държите като преследвач, разбира се) е един от основните компоненти при комуникацията между двата пола. 

2058688

4. Да не планираш срещата.

Когато я каните на среща, бъдете сигурни вие да планирате вечерта. Питания от типа на "искаш ли да хапнем някъде" или "къде искаш да хапнем" със сигурност няма да направят добро впечатление в дамата, която би искала да ви види да проявявате инициатива и въображение. Ако нямате пълен план, който да сте изготвили предварително, просто я слушайте. Предложете място на база на миналите ви разговори. Това само ще демонстрира, че сте добър слушател.

2058689

5. Да направиш сцена относно плащането.

Знаем, че сме учени винаги да поемаме напълно сметките. Но, колкото и да ви е странно, жените, които не биха се съгласили с това всъщност не са митични същества. Те съществуват. Ако попаднете на такава находка, просто се съгласете. Всъщност какъвто и да е изходът на ситуацията (вие ли ще платите, тя ли ще плати или ще делите), просто се примирете с него. Не е кой знае каква драма.

2058697

6. Да говориш за бившите.

Някой път жените го правят. Но вие не се подавайте на този капан. Ако се фокусирате върху интимното си минало, сто процента куку алармата ще започне да бие. Не говорете за вашите бивши, не намесвайте техните. Нещата могат да тръгнат надолу много бързо.

2058690

7. Да говориш основно за себе си.

Ок, да говориш за кариерата си е добра стратегия, защото демонстрира, че имаш планове и амбиции, а и не си тотален нехранимайко. Ако се намериш обаче по средата на монолог, опитай се да излезеш от ситуацията моменталически. Вместо да доминираш разговора, опитай се да го фасилитираш. Жените обичат да се чувстват ангажирани.

2058694

8. Да очакваш секс след първа среща.

Това, че си излязъл с нея, лафил си си с нея и най-много си платил сметката, не означава, че заслужаваш клатене същата вечер. Толкова е просто. Прояви търпение. Търпението е добродетел. 

2058691

9. Да анализираш ситуацията прекалено много.

Тя може да го играе игриво и да се забавлява, докато ти го приемаш, че се опитва да те обиди или да те критикува. Бъди забавен и ти. Хуморът е съществен социален лубрикант и умение, което със сигурност ще ти помогне много с жените. 

2058699

10. Да приемеш отхвърлянето по недостоен начин.

Разберете, че "не" означава "не". И никаква просия и мрънкане няма да накара някой да промени мнението си поради правилните причини. Приемете отхвърлянето като мъж, оттеглете се с вдигната глава и използвайте това като стъпало към самоусъвършенстването ви. 

2058696

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ