Харизма - ниво 99!

07.01.2012, 14:27

   
 
Харизма - ниво 99!

Много от нас се притесняват да заговорят жена. Но престрашите ли се, това е просто първата крачка и нищо повече. Затова решихме да ви дадем няколко съвета, чрез които ще можете да вдигнете нивото на харизмата си и да бъдете една крачка пред другите.

Направете искрен комплимент

Да, така е. Да започнете с комплимент изглежда тъпо. Но все пак всички мъже използват комплименти, така че ни е простено. Съветваме ви обаче, комплиментът да бъде искрен и уникален. Забравете такива като "имаш страхотни очи" или "прекрасна усмивка". Тя сигурно го чува по 12 пъти на ден. "Това, което отбеляза е гениално" или "Ти си наситина забавна" са далеч по-добри предложения.

Цитати

Добре е да бъдете винаги подготвени. Научете подходящи цитати по ваш вкус, за различни ситуации. Несъмнено ще задържите вниманието на една жена доста по-дълго. Също би било добре и да имате няколко подготвени за изстрелване истории, с които сте убедени, че ще накарате дамата да избухне в смях.

Кимайте

Кимайте, докато ви говорят. Така подтиквате събеседника си да продължава. Това е стар политически трик, но хей – работи! Ако сте виждали Бил Клинтън, например, той е специалист в изграждане на връзки с хората. Прави го с езика на тялото – силно ръкостискане, спечелваща усмивка и кимането по време на разговор.

Избягвайте парещите теми

Имаме предвид, че при първи контакти е добре да послушате съвета на майка си и да НЕ говорите за етнически различия, както и такива във вярата, политическите нагласи и т.н. Също не говорете и за предни връзки!

Различни теми

Може би това, че нямате много теми за разговор най-много ви притеснява. Така е, какво ли ние – мъжете, разбираме от обувки, чанти и т.н. Но да поддържате разговора не е толкова трудно, колкото си мислите. Разкажете за спортовете, които практикувате, за семейството си, за това дали сте гражданче или провинциалист. Важното е да не мълчите като риба. Но не тероризирайте разговора, като през цялото време говорите за работата си или за това колко е красива жената с вас.

Покажете ѝ

Независимо от темите, за които говорите, не забравяйте вашата цел и се постарайте жената да разбере, че я желаете. Направете го така, че да бъдете ясен и бързо разбран. Все пак няма да има смисъл да ви даваме съвети, ако в крайна сметка жената не разбере за какво иде реч.

"Давайте и вземайте"

За разговора става дума, не за друго! Искаме да кажем, че е хубаво да давате информация за вас, но не насочвайте темите само около вашата особа. Изслушвайте и партньорката си, защото все пак това е диалог. Давайте по малко информация, без да ставате непоносими, говорейки само за себе си!

Източник: Askmen

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 09.01.2012 | 17:43
2 Давайте и вземайте" - добра максима
от Не е посочен | 09.01.2012 | 16:00
1 мъжът трябва да е мъж преди всичко и той трябва да води играта
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ