Фетиши, извратени до близане на брави. И това не е всичко...

Защо дърветата са възбуждащи?

   
 
Фетиши, извратени до близане на брави. И това не е всичко...

Едва ли са много хората, които знаят какво е парафилия, но със сигурност всички са чували за думата фетиш. Фетишите са както предмети – одушевени и неудошевени, така и действия – нормални и ненормални, които въздействат по специфичен начин на човек, като го възбуждат. Добре, че има извратени хора, които да обръщат внимание на органи, като уши, ръце, косми, и пръсти, оставащи пренебрегнати в един нормален сексуален акт. С този материал ще ви запознаем със странната любов, която може да съществува между човек и обикновена брава, както и каква е функцията на очните ябълки.

Окулолинктус...
...познато още като близане на очните ябълки. Освен, че за жалост съществуват хора, които обичат да го правят, логиката подсказва, че има и хора, които най-вероятно изпитват неистов кеф, щом усетят език в окото си.

Дендрофилия
Дендрофилия е възбудата, която някои изпитват, стоейки на дървета. До някаква степен разбираме този фетиш, що се отнася до жените, защото те по начало обичат да стоят на твърди предмети, ама мъжете..

Близане на брави
Това е японска тенденция, която впоследствие се превръща във фетиш. Не звучи нормално да се целуваш с брава, но кои сме ние да съдим хората с този атрактивен парафиличен афинитет!

Сексуален инфантилизъм
Оказва се, че има хора, които изпитват възбуда, когато ги третират като бебета. Дали това обаче включва оригване на рамото на майка им и сменяне на напоени памперси?

Тератофилия
Иначе казано – възбуда от уродливи хора. Какво по-възбуждащо от циклопите, например? Имат си всичко - крака, ръце, око...

Възбуда от повръщане
За хората с такъв фетиш препоръчваме да си търсят гаджета анорексици.

Абазиофилия...
...или хора с мобилни увреждания. Не можем да кажем, че е ненормално да харесвате такива хора – и те са като всички останали. Проблем е, ако харесвате само такива.

Олфактофилия
Олфактофилията е възбуда от определени миризми. Нищо необикновено, но зависи от миризмите, разбира се!

Клизмафилия
Възбуда от клизма – независимо дали я правите или ви я правят. Това си е страховит фетиш, който е в състояние да измести секса.

Рептилофилия
Иначе казано възбуда от гущери. Добре е да обичаме животните, но да ги лигавим не е нормално. Всъщност няма как да знаем, че не е приятно да пуснеш език на гущер, защото нито в div, нито надяваме се вие, сте го правили.

Пикеризъм
Възбуда от намушкване и нараняване на тялото с остри предмети. Не сме сигурни, че това е фетиш, а най-просто психично разтройство. Молим всеки, който някога е драл себе си или някой друг с нож или брадва, да потърси помощ или да се предаде на полицията.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ