Фантазии за секс партньори

25.04.2016, 17:00

Лоши и по-лоши идеи

   
 
Фантазии за секс партньори

Освен ако нямате намерение да се жените скоро, има голяма вероятност жената, с която в момента правите секс, да не е наоколо през следващите няколко месеца или години. Затова нищо не ви спира да си фантазирате за секс с други. Да не ви разваляме кефа, но флиртът с тези хора може да завърши лошо или много лошо. Вие си преценете дали да се пробвате с тях.

Да спиш с барманката/сервитьорката

Ходите всяка сутрин в едно и също кафене, откъдето си взимате чаша съживително кафе. Поднася ви го красива мадама, понякога на кафето ви е нарисувано усмихнато личице или сърце. Само да си знаете, че барманките и сервитьорките не флиртуват, както си мислите, те просто се опитват да бъдат мили и да изкарат бакшиш. Ако забиете момичето от кафенето, помислете си къде ще ходите за кафе, когато нещата се скапят.

Да спиш със стриптизьорка

Няма нищо лошо в това, но можете ли да понесете мисълта, че гаджето ви танцува в скута на други мъже всеки ден.

Да спиш с приятелка на сестра си

Колкото и да е яка, тя ще споделя всичко за вас и връзката ви със сестра ви, а това е малко странно и гадно.

Да спиш със зъболекарката

Това може да се окаже много, ама много опасно, ако сте направили нещо, което не ѝ харесва. Горките ви зъби!

Да спиш със сестрата на приятел

Пряко нарушение на приятелския код и прекрачване на границите. Да не говорим, че тя може и да прилича на приятеля ви (на външен вид, ако не е осиновена), а това би било много странно.

Да спиш с полицайка

Трябва да си много смел, защото ако нещо между вас се обърка, тя ще те преследва с цялата строгост на закона и уменията си за залавяне на престъпници.

Да спиш с треньорката

Ако ти е мил животът, лявата ключица и доброто състояние на носа, не правиш това. Треньорките са много корави и могат да ти сритат задника без да им мигне окото.

Да спиш с психоаналитика си

Яка фантазия, но ако психоаналитикът ви е добър, не си позволявайте това. Има риск след края на връзката ви да изпаднете в много депресираща ситуация, от която няма кой да ви измъкне.

Да спиш със звезда

Това не е невъзможно, но се пригответе скоро да бъдете изместени от някой друг известен, със сигурност по-известен от вас. Приемете го - в живота на звездите обикновените хора рядко намират мястото си.

Да спиш с докторката си

Също толкова лошо, колкото със зъболекаря и психоаналитика, но не забравяйте, че докторът знае всичките ви физически слабости. Буквално.

Да спиш със съседката

Много е удобно от една страна, няма да ходите до другия край на града, за да я взимате за среща, но когато нещата приключат, ще трябва да се виждате по стълбите, през прозореца и през терасата и ще бъде мъчително.

Да спиш с преподавателка

Няма как да отречем, има преподавателки, от които ти се завива свят. Но ако се провалите в това начинание, има опасност никога да не завършите.

Да спиш с колежка

Никога, никога не правете секс с колежка. Не само че това е против политиката на повечето компании, но е тъпо. Ще трябва да се виждате постоянно. А когато нещата свършат, някой от вас ще трябва и да си смени работата.

Да спиш с хазайката

Е, това може да те освободи от плащането на наем за няколко месеца, но после най-вероятно, както в случая с колежката, ще трябва да си търсите нова квартира.

Да спиш със стажантка

Дори да е пълнолетна, пак е нередно, при всички случаи ще се изтълкува като опит да се възползвате от младото крехко момиче.

Да спиш с бившата

Физически сигурно нещата ще бъдат много добре, вие се знаете, но емоционално това ще ви разбие на пух и прах.

Да спиш с проститутка

Да си извикаш проститутка и да спиш с нея срещу заплащане е едно, но да имаш връзка с нея е съвсем друго. Никога няма да знаете дали тя наистина ви харесва, дали ѝ харесва сексът с вас, или го прави по навик, няма да знаете накрая да ѝ предложите ли пари, или не.

Да спиш със сестрата на бившата си

Не го правете в никакъв случай! Когато приключите с една жена, приключете с контактите с цялото ѝ семейство.

Да спиш с приятелка на бившата си

Тя сигурно ще знае вече какво да очаква от вас в леглото, което не е толкова лошо, но е гадно изобщо да се замесвате в такива отношения.

Да спиш с бившата на приятел

Още едно грубо нарушение на приятелския код. Добрите момчета и приятели не правят така.

Да спиш с далечна братовчедка

Това вече е нарушение на всякакви кодове и морални граници.

Да спиш със съквартирантката си

Ако съквартирантката ви е секси, рано или късно ще ви се иска да спите с нея и може би ще го направите. Но скоро след това отношенията ви ще станат странни може би някой ще трябва да се изнесе.

Да спиш с най-добрата си приятелка

Сигурно много ще ви се иска, но се сдържайте. Ако го направите, ще загубите приятел, а това е по-лошо от това просто да скъсате с една жена.

Да спиш с шефката си

Най-голямата грешка. Някога чували ли сте за подобна история с щастлив край? Не.

Да спиш с доведената си сестра

Не трябва да спите с доведената си сестра, без значение, че нямате никаква кръвна връзка. Тя е част от семейството ви, а в семейството не бива да се случват такива неща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ