Учените изясниха вредата от сайтовете за запознанства

28.02.2017, 12:00

Освен хламидите и трипера...

   
 
Учените изясниха вредата от сайтовете за запознанства

Няма нормален млад мъж, който поне веднъж да не е искал, просто от интерес, да разгледа Tinder, Badoo – и ако трябва да ти изброяваме всички сайтове за запознанства ще стигнем от "елмаза" и "дагепишнещо", а ние до там не искаме да стигаме. Даже семейните мъже тайно преглеждат такива сайтове, какво да си говорим за ергените (който е успял да остане "дайте пет") и пубертетите.

"Как се вика" сайтовете за запознанства са удобен и бърз начин да си уредиш секс без странични отношения (и успоредно някоя друга болест), обаче според учените от Австралия те са също така крайно опасни. И под "опасни" не разбирай зъл огромен траверс или въшки, а рязко падащи критерии. (Не, не се шегуваме).

Изследователите от Куинсландския технологичен университет анализираха анкетите на 41000 потребителя на сайтове за запознанства. Оказва се, че всички потребители действат на принципа "по-добре крокодил в кревата, отколкото събота вечер с ръката". Иначе казано – навити са да пренебрегнат всички критерии, които имат, само за да правят секс веднъж.

Например, ако се кефиш на атлетични блондинки, които не са лигли, след като 10 такива не ти обърнат внимание би се навил и на една събота с пълничка брюнетка, която се страхува от калинки.

Та, така, драги читатели...


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ