Усъвършенствайте целуването си

29.12.2011, 11:30

   
 
Усъвършенствайте целуването си

Не може да ни убедите в обратното на това, че всеки от нас мъжете помни първия път, когато са му "мацнали един език". Всъщност това се нарича френска целувка, което няма нищо общо с френската любов, макар че лично ние намерихме доста прилики, но това е друга тема.

И тъй като (може да не знаете, но е факт) женските устни са ерогенната им зона номер 1, в редакцията решихме да ви дадем няколко полезни урока как да станете учител-джедай в целуването. И сега, ако сте готови, млади падуани, е време за първия урок.

Подайте ръка на дамата си

Положението на ръцете ви, докато целувате жена също е от огромно значение. Съвета ни е да придържате лицето ѝ, докато атакувате устата и с език. Естествено, ако правите и двете неща с особената доза нежност, ще я накарате да изтръпне до пръстите на краката. Лекото опъване на косата ѝ от корените и обарването с ръка на зоната под гърдите би могло да я накара да не ви пусне за доста дълго време

Оставете езика си на воля

Тъй като целуването е една от най-важните традиции в една връзка, то би било добре да се научите да го правите така, че партньорката ви да не иска да спирате до живот. Добра идея би било, вместо вие като мъже да сте настъпателни, да се отпуснете и да я оставите тя да води, поне за малко. Така ще разберете какво ѝ харесва и ще може да използвате наученото във ваша полза.

Поемете контрола

Следващият път, когато я целувате, сложете дланите си на лицето ѝ. Целунете я така, както на вас би ви харесало. В крайна сметка, може да се окаже, че имате близки желания.

Изиграйте малка игричка

Кажете ѝ нещо от сорта, че когато я целувате, това ви подлудява и ви харесва адски много. След това предложете да си размените ролите и тя да ви целуне по начина, по който вие го правите. Вярвайте ни, че тя ще бъде повече от щастлива да го направи.

Направете го "като за последно"

Нищо на света не може да се сравни с онези дълги, влажни, топли и неспирни целувки. Партньорката ви неминуемо ще усети страстта ви в тези моменти. Следователно нашият съвет е да е целувате мощно и "дълбоко"... все едно ви е за последно!

Техниката

И след като дотук разбрахте няколко начина за целуването, то е време да поговорим малко и за техниката. Важно е да превърнете устата си в апарат за леко и приятно засмукване на езика ѝ. Правете го така, сякаш това е клитора ѝ. Тя бързо ще схване намеренията ви и след това може да пожелае да посмуче пръстите ви в замяна на услугата.

Ближете устните ѝ с език

Бъдете изобретателни и бавно, и нежно облизвайте горната и долната ѝ устна. След като терена е овлажнен ви съветваме да "лапнете" устните ѝ и така да поддържате приятната топлина на страстта.

Смучете устните

Ако облизването бързо е повдигнало стихията във вас, то може да пристъпите към засмукване на нейните устни. Правете го нежно и бързо, защото на никого не би му се харесало да чувства устните си в отворен вакуум.

Не е достатъчно

Няма нужда да се концентрирате само в устата ѝ. Все пак имате лицето и цялото ѝ тяло, които чакат да бъдат изследвани с вашите устни. Целувайте я по врата, брадичката, а защо не и по гърдите. Може да експериментирате с очите, местата зад ушите и дори китките.

Обещаваме ви, че резултатите, които ще постигнете чрез френската целувка ще надминат всякакви ваши очаквания. С една добра техника и достатъчно търпение, за да може целуването да продължи по-дълго, тя ще бъде готова на всичко след това. И запомнете едно последно нещо. Ако докато целувайки партньорката си, се отдръпнете рязко, но очите ѝ останат за още момент затворени – значи сте на правилната пътека, а тя се наслаждава на всичко това.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ