Уредете се с гадже до Свети Валентин

14.01.2016, 19:00

Как да си намерите мадама за един месец

   
 
Уредете се с гадже до Свети Валентин

Ние този празник Свети Валентин не го уважаваме много, защото тогава празнуваме Трифон Зарезан, но за всички, които искат да си имат гаджета, а си нямат, то това е добър повод да си намерят. Как да стане? Четете сега. Търпение и точни критерии.

Приложения

Свалете си приложения, които ще ви помогнат. Няма да ви изреждаме всички от тях, нито как да си ги свалите, имате си смарт телефон и знаете как да боравите с него. Самото изтегляне на приложения, в които момичетата си правят профили, увеличава шансовете ви с 50%.

Критерии

Щом си търсите жена, определете си точни критерии. Иначе, когато влезете в някоя платформа, съвсем ще се объркате. Тази е готина, ама другата и тя е готина, на коя да пишете. Изяснете си дали искате жена за секс или за връзка.

1627393

Пригответе се за комуникация

Ако харесвате някоя мадама, пишете ѝ, но знайте, че понякога трябва да пишете поне на 16, за да ви се върже една от тях. Ако искате да пишете на една жена, пишете ѝ и бъдете готови да общувате. Ако не, не ѝ губете времето.

Търпение

Макар че е хубаво да прибегнете към друг тип комуникация колкото е възможно по-скоро, не искайте телефонния ѝ номер веднага щом ви каже "Здрасти". Изчакайте малко, пращайте си съобщения в съответната платформа, където сте се запознали и после преминете към друг вид общуване.

Няколко срещи

След виртуалното общуване ще ви се наложи и да отидете на поне 4-5 срещи, преди да намерите жена, с която си пасвате. Да се надяваме, че и живият физически контакт няма да закъснее, и ще ви огрее до 14 февруари. Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ