Ужасяващи истории от света на оралния секс (18+)

01.02.2016, 18:00

Потърпевшите разказват

   
 
Ужасяващи истории от света на оралния секс (18+)

Напоследък, знаете, много обичаме да ви казваме какво споделят хората по различни теми. Така е, защото няма нищо по-истинско и по-ценно от личния опит. Този път става дума за ужасяващи неща, които са се случили на едни или други по време на орален секс. 

Смъртоносен член

Веднъж, докато правех свирка на един, в гърлото ми заседна пръстен за пенис и започнах да се задушавам. Помислих си: "Това е, така ще умра. Смърт от член." Представих си погребението си и как хората питат майка ми как се е случило, че съм умряла. Започнах да се смея толкова силно на тази картинка, че пръстенът излезе от гърлото ми.

Късаща се кожа

Сложих си пиърсинг под устните с малък шип от едната страна. Един ден, докато правехме секс с гаджето ми, той тръгна да го пъха в устата ми и кожата на главичката на пениса му се закачи на пиърсинга, и малкото шипче на обецата разкъса кожата му. Трябваше да издърпам обецата през пениса и устната ми. Още на следващия ден престанах да нося шипче на пиърсинга си.

Вакуумно повръщане

Приятелят ми и аз бяхме на почивка и решихме да правим орален секс, макар че бяхме пили повече вино. Повърнах върху пениса му и инстинктивната ми реакция беше да погълна обратно повърнатото. Той описа явлението като вакуумна сензация, но аз ревах цели два часа.

Бели ноздри

Правех свирка за първи път и когато той свършваше, инстинктивно натисна главата ми надолу. Спермата се изстреля в задната част на устата ми и ми излезе през носа. Имах чувството, че ноздрите ми изгарят. Откачих. После се оказа, че той изобщо не е разбрал какво е станало.

Стрелба в очите

Преди няколко седмици с приятеля ми правехме орален секс. Свърших и почувствах, че ще свърша отново. Казах му да се мръдне, защото ще се изхвърля, но той не се помести. Имаше скуърт, като го уцелих право в очите. Той беше стъписан, но после и двама много се смяхме на ситуацията.

Хранене

Облизваше ме един, как да кажа, доста странен тип. Искаше да свърша в устата му. След като всичко казано, беше направено, той буквално ме нахрани със собствената ми изхвърлена течност. Той си мислеше, че е готино, а аз бях ужасена.

Кихане

Правех свирка на гаджето си. Точно когато той свършваше, аз кихнах и всичко излезе през носа ми като дълга струя. Умряхме от смях.

Бедрата са силни

Веднъж, докато приятелят ми ми правеше орална любов, а аз свършвах, инстинктивно повдигнах бедрата си нагоре и му счупих носа. Но после и той свърши като шампион.

Урина

Когато със съпруга ми бяхме още годеници, веднъж му правех свирка. Той свърши, но аз продължих и помислих, че ще свърши отново, но той се изпика в устата ми. Той беше ужасен и си помисли, че ще отменя сватбата, но сме щастливо женени вече четири години.

Кръв

Правех орална любов на приятелката си и изведнъж тя се отдръпна стресната, имаше кръв по устата ми и по брадата ми. Оказа се, че съм скъсал химена ѝ, докато съм я задоволявал. Странното е, че аз изобщо не бях усетил вкуса на кръвта, докато тя не ми каза.

Коса

Правех свирка на един и изведнъж, той сграбчи косата ми и изстена. Когато го направи, откачи екстеншъните ми. Погледна в ръката си и каза: Какво е това? А аз избягах в банята да ги сложа отново.

Гадост

Гаджето на най-добрата ми приятелка ѝ правел орален и останал с тоалетна хартия в устата, защото тя явно не се била почистила добре след тоалетна.

Котешка любов

С приятелката ми правехме секс и решихме да си сменим местата, за да мога аз да я лижа. Тя беше на дивана, а аз бях на колене. Тогава дойде котката ѝ и започна да ближе члена ми. Беше... интересно.

Инцидент

Правехме секс с приятеля ми. По едно време той реши да ме обърне, за да ме ближе. За нещастие, кракът ми се хлъзна на ръба на леглото и аз паднах върху лицето му. След като вагината ми се озова върху лицето му, имаше много кръв и липсваща част от срамните ми устни. Това беше най-гадното преживяване.

Със скоби

Носех скоби на зъбите, но приятелят ми искаше да му направя свирка. Той го вкара и изкара доста грубо, членът му се закачи на скобите и откъсна част от кожата му. Той не спираше да кърви, все едно беше посечен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ