Тъпите грешки, които жените допускат, когато флиртуват

19.08.2014, 17:26

Момичета, спрете се

   
 
Тъпите грешки, които жените допускат, когато флиртуват

Не само ние сме смотани, когато стане дума за флирт. Жените също са доста неопитни и всички митове около флиртаджийското им майсторство са излишно напомпани. За да бъдем напълно честни, смятаме, че жените имат да учат изключително много в сферата на свалките. Затова и в този материал сме решили да покажем кои са най-тъпите, но изключително често срещани грешки на мацките, когато се опитват да флиртуват.

1. Казват на мъжа, че е "сладък"

Сладки са пинчерите, розовите прасенца и катеричките, но не и мъжете. Кажете на един мъж, че е "сладък" и забравете за нещо повече от разговор. Употребявайте по-мъжествени коментари. Например "як". Може и нацепен, зависи от кой град е обектът на свалките ви.

2. Правят се на глупави

Само като се замисли човек - да се правиш на глупав умишлено е... адски тъпо. Е, понякога може да ни действа и възбуждащо, но това са частни случаи. Защо жените се правят на глупачки, когато се опитват да флиртуват? Не знаем. Истината е, че ако една мацка иска мъжете да я уважават, трябва да започне да се уважава сама.

3. Флиртуват нехайно

Да флиртуваш само за да отбиваш номера, а същевременно да обмисляш други неща, освен че е неуважително, е и загуба на време и за двете страни.

4. Скучни са

Момчета, получавали ли сте sms, гласящ "Здрастииииии"? Такива съобщения изпращат мацките, които ви харесват, но не знаят какво да ви кажат. Това е голям минус за девойката. Дано поне да е секси.

5. Целуват насила

Рядко се случва, но понякога не искаме да ви целунем. Или не сме очаквали да го направите и се чувстваме като в небрано лозе. Не ни атакувайте с целувки, за да не избягаме.

6. Играят игрички

"Правене на недостъпна" е популярна игра сред девойките, но пък е доста тъпа. Може би в началото е забавно, но ако мацката се вземе много на сериозно, забавлението тутакси изчезва.

7. Облича се прекалено провокативно

Това е като да отвориш коледния си подарък през септември - губи се специалното усещане. Стига де, момичета. Ако искате просто да си осигурите секс, добре, ще ви се получи с изрязаното деколте. Но сериозна връзка? Категорично не.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ