Това е приложението, което ще ви спаси от преждевременна еякулация

10.11.2016, 20:15

Задръж тапата, мъжки!

   
 
Това е приложението, което ще ви спаси от преждевременна еякулация

Сексът преди всичко трябва да бъде удоволствие, а не нещо, от което хората да се притесняват. Но има някои неща, които карат мъжете да губят самоувереността си и преждевременната еякулация може би оглавява този списък. На всеки се е случвало и не е нещо кой знае колко срамно, но все пак би било прекрасно, ако има как да го предотвратим, нали?

Е, понеже знаем, че имате edin preatel, който отчаяно иска да се справи с този проблем, сега ще ви зарадваме с добра новина. Както всичко в последните години и за това си има мобилно приложение и то се казва Pea. Създадено от 23-годишния Бренън Белих, който признава, че е имал себе си предвид, когато го е правил, приложението прилича на игра. В нея виртуален сексолог дава наставления и препоръки за контрол на възбудата, както и предлага практически упражнения за усъвършенстване в тази насока. 

Казано накратко и без задръжки, Pea ще ви научи как да мастурбирате с повече самоконтрол. Тези умения обаче могат да бъдат много полезни, когато се стигне до истинския екшън в спалнята, кухнята, тоалетната, колата, моргата... или където там обичате да правите екшън.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ