Типовете мъже, с които жените не искат да излизат

28.09.2015, 16:16

Не бъдете от тях

   
 
Типовете мъже, с които жените не искат да излизат

Знаем, че вероятно се мислите за перфектни и неустоими за жените и може би имате основание за това. А не ви ли се струва странно, че въпреки факта, че сте толкова идеални и неотразими, мацките нещо все не ви връзват? Да, то е ясно, че просто не могат да оценят всичките ви качества и нямат потенциал да са с вас. Или пък нещо при вас куца, но вие не успявате да го видите, заслепени от собственото си космическо самочувствие?

Където и да се крие истината, убедени сме, че настоящият материал ще ви даде поне частичен отговор на въпросите, които си задавате наум. Защото сега ще ви осветлим по темата за типовете мъже, с които жените не искат да излизат. Дано не се припознаете в някой от тях.

1. Пичът, който все ги кани у тях

Жените обичат срещите, обичат да бъдат глезени. И ако все им обещавате, че ще ги водите "някъде", а накрая въображението ви се свежда само до това да ги каните у вас, шансът да задържате мацките за по-дълго клони до нула. Разбира се, няма нищо лошо в това двама души да прекарват времето си заедно в домашна обстановка, но ако все не успявате да изведе момичето на среща, а очаквате да идва у вас, за да спите с нея, няма как да очаквате нещо сериозно, нали така?

2. Пичът, който се променя пред приятелите си

Когато сте насаме, вие сте перфектното гадже, но когато се съберете с приятелите си, сякаш забравяте за мадамата, започвате да я игнорирате и да се правите, че не сте близки. Ако някоя мацка остане с вас, въпреки това ваше поведение, да знаете, че себеуважението ѝ е някъде в петите.

3. Пичът, който се заглежда по други жени пред дамата си

Е, много ясно, че не можете да се правите, че не забелязвате красивите жени, но ако дори не се мъчите да прикриете погледите си, да знаете, че ще си имате проблеми.

4. Пичът, който крие гаджето от приятелите си

Или поне не я представяте на момчета. Заедно сте вече няколко месеца, а тя не познава никой от вашите приятели? Ако ви е срам или страх, защо изобщо излизате с нея?

5. Пичът, който е болезнено ревнив

Да, всеки човек ревнува, а ако не го прави, значи нещо не е наред. И все пак, ако сте от онези крайно неуверени пичове, които предпочитат да държат мацката си под стъклен похлупак, който обаче да е прозрачен само за вас и никой друг мъж да не може да вижда, то значи имате проблем и съвсем скоро мадамата ще се махне от вас. Да не кажете после, че не сме ви предупредили.

6. Пичът, който не може да контролира гнева си

Трябва да си изключителен нещастник, за да удариш жена, независимо какво е направила или казала. Няма никакво извинение, пичове. По-добре ходете да спортувате, стреляйте или каквото там искате, но не изразходвайте гнева и нервите си върху мацката.

7. Пичът, който само търси кусури

Ако мадамата, с която сте се хванали, не ви харесва, разделете се, а не ѝ обяснявайте как трябва да отслабне, да напълнее, да се изруси, да се потъмни, да започне да се облича по друг начин, да смени начина си на мислене. Както бихте се издразнили половинката ви да иска да ви промени, така и тя ще ви се ядоса и ще си тръгне, ако започнете да ѝ откривате кусури.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ