Събуди мръсницата в нея!

26.10.2021, 16:00

Няколко лесни начина!

   
 
Събуди мръсницата в нея!

На повечето жени им се иска мъжете да можеха да четат мисли и да знаеха какво точно им харесва в леглото. И честно казано да говориш за секс е много е по-трудно, отколкото да го правиш. Тя може да ти изглежда малка и невинна, но всъщност ѝ се иска да знаеше какви мръсотии ѝ се правят. Но тъй като тя няма никога да си признае, ще ти ги кажем ние.

1872086

Говори ѝ мръсотии

Мръсотиите наистина могат да подействат възбуждащо на партньорката ти. Изпробвай различни фрази и следи реакциите. Не прекалявай, защото не всяка жена обича да я наричат "мръсница", дори и в спалнята. Ако въпреки всичко си несигурен, поговори с нея преди да се впуснете в подобни слова.

Иска да я желаеш непрекъснато и неконтролируемо

За жените е много въздействащо да знаят, че са желани от мъжа, когото обичат. Кажи ѝ, че едвам си се сдържал да не я награбиш сутринта, след като е излязла от банята или че нямаш търпение да я имаш довечера.

Ще ѝ се да използвате играчки

Защо да не я изненадаш като предложиш да включите вибратор в сексуалната игра. След като ѝ покажеш, че си готов на всичко, за да задоволиш желанията ѝ, тя ще те иска още повече.

1872087

Събличай я 

Може да подходиш малко по-грубо, но преди това се увери, че дрехата, с която е облечена не е много важна за нея. Ако пък се е нагласила с любимата си рокля заради теб не я разкъсвай, а бавно разкопчай ципа ѝ и я смъкни надолу. Тези действия имат мощен ефект върху възбудата на дамите.

1872084

Остави я да бъде лошо момиче

Изследване твърди, че масово жените обичат да са доминиращи в леглото. Позволи ѝ да те напердаши. И за двамата ще бъде изключително забавно.

Секс на публично място

Следващият път, когато сте на ресторант я "погъделичкай" като  плъзнеш ръката си по бедрото ѝ под мастата. Подходящи места са и задните седалки в кино салона или пък колата ти.

1872085

Завържи я

Макар, че това занимание не за всеки, много от жените тайничко си фантазират за въжета и превръзки за очи. Това пробужда фантазията и създава момент на изненада, който побърква жените.

1872088

Тя иска да слезеш долу

Сексът не е само проникване. Жените имат нужда и от орална стимулация, така че действай.

Любовната игра е ключов елемент

Никога не започвай директно половия акт. Дамата има нужда от продължителна подготовка преди да стигнете до съществената част. Целувай я страстно, докосвай я по цялото тяло и ѝ покажи, че я желаеш повече от всякога.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ